reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2024

reklama
Ja mam 17.02 połówkowe. Zobaczymy jaka płeć ale ostatnio ginekolog mówiła że raczej na dziewczynkę wygląda ale tak był słaby obraz USG że masakra. Teraz będę mieć u innego ginekologa.Na prenatalnym pewnie będzie lepszy. Mzoe da radę zobaczyć 4D,wtedy będzie pewność 🙃

Ja mam 17.02 połówkowe. Zobaczymy jaka płeć ale ostatnio ginekolog mówiła że raczej na dziewczynkę wygląda ale tak był słaby obraz USG że masakra. Teraz będę mieć u innego ginekologa.Na prenatalnym pewnie będzie lepszy. Mzoe da radę zobaczyć 4D,wtedy będzie pewność 🙃
życzę żeby się obróciło dzieciątko i pokazało co trzeba :) ja na szczęście mam sprawdzone nawet przepływy mi puściła, żeby sprawdzić czy to nie pępowina i mam nadzieję, że się to już nie zmieni bo ciuszków już kupiłam kilka typowo chłopięcych a połówkowe mam 15go więc 2 dni przed Tobą :)

Ile już przytykyscie i w którym jesteście tygodniu ciąży? Ja już 6 kg 😭 a jestem w 20 tyg i trochę się boje jak to dalej będzie 😅

Ile już przytykyscie i w którym jesteście tygodniu ciąży? Ja już 6 kg 😭 a jestem w 20 tyg i trochę się boje jak to dalej będzie 😅
ja 8kg, nawet nie mów, bo jak tak dalej pójdzie to skończę znowu na 20+ nie to, że się o figurę martwię, ale wiem jaka jest różnica w samopoczuciu jak się ma 13 a 20 😅 no ale odchudzać się teraz to niebardzo, jedynie trzeba się hamować i uważać na to co się je

reklama
Do góry