Malinka2626
Fanka BB :)
Wiesz może czemu ja nie mogę tam wejść ? Byłam na tej grupie i nagle nie mogę wejść już jakiś czas
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiesz może czemu ja nie mogę tam wejść ? Byłam na tej grupie i nagle nie mogę wejść już jakiś czas
może się nie udzielałaś i zostałaś usunięta, jakiś czas temu któraś wywoływała najmniej aktywne dziewczyny, może się nie odezwałaśWiesz może czemu ja nie mogę tam wejść ? Byłam na tej grupie i nagle nie mogę wejść już jakiś czas
Odzywałam się wiec nie rozumiem właśnie.może się nie udzielałaś i zostałaś usunięta, jakiś czas temu któraś wywoływała najmniej aktywne dziewczyny, może się nie odezwałaś
to nie mam pojęcia co się podziało, trzeba będzie napisać do aniaslu o ponowne wpisanie Cię na listę, tylko nie pamiętam kto się tym teraz zajmuje, Estuś była łatwa do zapamiętaniaOdzywałam się wiec nie rozumiem właśnie.
życzę żeby się obróciło dzieciątko i pokazało co trzeba ja na szczęście mam sprawdzone nawet przepływy mi puściła, żeby sprawdzić czy to nie pępowina i mam nadzieję, że się to już nie zmieni bo ciuszków już kupiłam kilka typowo chłopięcych a połówkowe mam 15go więc 2 dni przed TobąJa mam 17.02 połówkowe. Zobaczymy jaka płeć ale ostatnio ginekolog mówiła że raczej na dziewczynkę wygląda ale tak był słaby obraz USG że masakra. Teraz będę mieć u innego ginekologa.Na prenatalnym pewnie będzie lepszy. Mzoe da radę zobaczyć 4D,wtedy będzie pewność
Ja schudłam 4 kg od początku z racji cukrzycy ciążowejIle już przytykyscie i w którym jesteście tygodniu ciąży? Ja już 6 kg a jestem w 20 tyg i trochę się boje jak to dalej będzie
ja 8kg, nawet nie mów, bo jak tak dalej pójdzie to skończę znowu na 20+ nie to, że się o figurę martwię, ale wiem jaka jest różnica w samopoczuciu jak się ma 13 a 20 no ale odchudzać się teraz to niebardzo, jedynie trzeba się hamować i uważać na to co się jeIle już przytykyscie i w którym jesteście tygodniu ciąży? Ja już 6 kg a jestem w 20 tyg i trochę się boje jak to dalej będzie
Prawie 17 tydzień i waga w miejscuIle już przytykyscie i w którym jesteście tygodniu ciąży? Ja już 6 kg a jestem w 20 tyg i trochę się boje jak to dalej będzie