magda23198
Zaciekawiona BB
Również bym chciala jesli jest taka możliwość.Można dołączyć do prywatnej grupy?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Również bym chciala jesli jest taka możliwość.Można dołączyć do prywatnej grupy?
Jasne że można tylko trzeba trochę poczekac bo teraz główną moderatorka musi was dodać.Można dołączyć do prywatnej grupy?
@Estuś mamy kolejne chętne. Nie wiem czy ktoś jeszcze chetny by za jednym zamachem wszystkie dodać?Również bym chciala jesli jest taka możliwość.
czy można dołączyć do tej grupy?Hej, również dołączam do lipcowych mam- termin na 25.07 . Czekałam aż do prenatalnych ale jesteśmy już po i wydaje się że wszystko ok, jest to druga moja ciaza
tak dziewczyny @Estuś przesłała dziś Wasze nicki do moderatorki musicie teraz uzbroić się w cierpliwość, bo ostatnio dziewczyny dość długo czekały. Aniaslu wyśle Wam prywatną wiadomość do naszego wątku jak Was już dodaczy można dołączyć do tej grupy?
jasne, dziękuję pięknietak dziewczyny @Estuś przesłała dziś Wasze nicki do moderatorki musicie teraz uzbroić się w cierpliwość, bo ostatnio dziewczyny dość długo czekały. Aniaslu wyśle Wam prywatną wiadomość do naszego wątku jak Was już doda