reklama
Kinga1013
Fanka BB :)
zadzwoniłabym na Twoim miejscu bo bym nie wytrzymała, ja miałam w grudniu prenatalne, w pon pobierali krew a w czw miałam usg i lekarka miała już wyniki pappy u siebie w komputerze więc chyba nie powinno to tyle trwaćDzwonić mają tak czy inaczej a dopiero wysłać wyniki, sprawdzam skrzynkę kilka razy dziennie, spam też i nic.
Estuś
Moderator
Mi też mówili że jak cokolwiek będzie nie tak to od razu dzwoni genetyk a wręcz na cito wzywają a jak byłam na następnej rutynowej wizycie to poprostu wydano mi wynik z opisem i wyliczeniami no i faktycznie było ok więc nie martw się Kochana bo to Ci teraz niepotrzebne
Malinka2626
Fanka BB :)
Ja pappe miałam w ciągu kilku dni ,moze nawet 2 dni czekałam a później poszlam na USG i opis wraz z pappa dostałam w ciągu 3-4 dniCześć, są tu jeszcze dziewczyny które miały badania prenatalne w okolicy 11 stycznia?
Jak długo czekałyście na email z wynikami pappy? U mnie dziś 14 dzień roboczy a wiadomości nadal brak, jutro równe 3 tyg jak była krew pobrana i USG robione zaraz zacznę po ścianach chodzić
Miałam 22.12.23 więc trochę czasu minęło
Ja właśnie pobranie krwi na pappe i USG miałam jednego dnia więc tym bardziej wyniki powinny już być moim zdaniem. Łudzę się jeszcze, że może jutro będą ale z drugiej strony tyle czasu nie ma to nie wiadomo kiedy w ogóle. W razie wysokich ryzyk braknie czasu na dodatkowe badania przecież.
Hej,Cześć, są tu jeszcze dziewczyny które miały badania prenatalne w okolicy 11 stycznia?
Jak długo czekałyście na email z wynikami pappy? U mnie dziś 14 dzień roboczy a wiadomości nadal brak, jutro równe 3 tyg jak była krew pobrana i USG robione zaraz zacznę po ścianach chodzić
Badanie 17 stycznia, wynik po 6 dniach. Powiadomienie telefonicznie i wynik wysłany na email. Może zadzwoń tam?
reklama
Podziel się: