moniczka1993
Zaciekawiona BB
Też bym chciała do grupy prywatnej oczywiście jeżeli można
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
pewnie dziewczyny że można, im nas więcej tym lepiej grupa wzajemnego wsparcia ale niestety trochę to trwa zanim Wam moderatorka doda więc musicie się uzbroić w cierpliwośćTeż bym chciała do grupy prywatnej oczywiście jeżeli można
nie @Estuś wyśle do moderatorki Wasze nicki i jak ona Was doda to dostaniecie prywatną wiadomość z linkiemJa z miłą chęcią dołączę do prywatnej grupy, mam miłe wspomnienia sprzed 11 lat i wsparcie zawsze się przyda czy coś muszę zrobić, żeby mnie do niej przykęto?
Mamy ten sam termin Super, że prenatalne ok! Będzie wszytsko dobrze <3Cześć dziewczyny,
Czy nie jest za późno na dołączenie do grupy? Nie chciałam za szybko się udzielać, bo chciałam już być po badaniach. Miałam tydzień temu USG genetyczne i wszystkie pomiary wyszły ok, jutro mam z lekarką omówienie wyników PAPPa. Obecnie jestem w 13+2. Termin mam na 18.07. Od 6 tygodnia miałam ogromne mdłości, wymioty i totalne osłabienie. Czułam się bardzo źle do tego stopnia, że po Wigilii zostałam 2 tygodnie u rodziców, żeby miał mi kto robić posiłki
Jest to moja 3-cia ciąża. Z pierwszej mam córkę 11 letnią, druga poroniona w lipcu zeszłego roku, no i teraz mam nadzieję, że wszystko będzie ok 11 lat temu też byłam na tym forum, ale nie mam już do tamtego konta dostępu, bo miałam założone na innego maila, a że mało do niego zaglądałam, to został skasowany. Do dziś z niektórymi dziewczynami mamy kontakt na grupie na fb
Hej, również dołączam do lipcowych mam- termin na 25.07 . Czekałam aż do prenatalnych ale jesteśmy już po i wydaje się że wszystko ok, jest to druga moja ciazaMamy ten sam termin Super, że prenatalne ok! Będzie wszytsko dobrze <3
Łącze się z Wami mam termin na 16-17.07Mamy ten sam termin Super, że prenatalne ok! Będzie wszytsko dobrze <3