reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2024

reklama
Ale tak mi od rana dziś niedobrze jest, że się nie ruszam z łóżka, dobrze że rosół wczoraj zrobiłam to przynajmniej będą moi mieli co zjeść, bo ja mam wielką gulę w gardle 🤮

Ale tak mi od rana dziś niedobrze jest, że się nie ruszam z łóżka, dobrze że rosół wczoraj zrobiłam to przynajmniej będą moi mieli co zjeść, bo ja mam wielką gulę w gardle 🤮
Ja to samo. Obudziłam się już o 5:30 w sumie z głodu, wypiłam sobie pół jogurtu pitnego i się zaczęło… do 10 wymioty, teraz już niby nie, ale cały czas mi niedobrze i nie jestem w stanie nic przełknąć 😔

Ja to samo. Obudziłam się już o 5:30 w sumie z głodu, wypiłam sobie pół jogurtu pitnego i się zaczęło… do 10 wymioty, teraz już niby nie, ale cały czas mi niedobrze i nie jestem w stanie nic przełknąć 😔
o to widzę że nie jestem sama, z jednej strony się cieszę bo skoro mam takie objawy to znak że ciąża się nie zatrzymała a drugiej jak żyć 😅
Ja dziś mam takie nerwy ze nie wiem czy w więzieniu nie wyląduje🤦🏻‍♀️bo chyba kogoś zabije🤦🏻‍♀️🫣
ja też czasem się wściekam a sama nawet nie wiem czemu mam aż takie nerwy

Gratulacje dla Dziewczyn, które dołączyły. 🙂
Ja jutro zadzwonię umówić się do lekarza, bo jeszcze tego nie zrobiłam.
Od jakiegoś czasu wszystkim się stresuje i nie wiem o co mi chodzi. 🙈
Często myśle o tym jak inni zareagują na ta wiadomość i mam nadzieje, ze będą się cieszyć. 😜

I prywatnie i na NFZ
Ja właśnie tez się zastanawiam czy nie isc prywatnie. Lekarz do którego chodzę na NFZ nie przyjmuje u nas w szpitalu, ten do którego zamierzam iść prywatnie przyjmuje. Dopiero od grudnia będę miała medicover wiec pewnie dopiero w grudniu pojde prywatnie. Tylko zastanawiam się czy lekarze do których chodzisz wiedza ze chodzisz na zmianę? Czy raczej się nie przyznawać?

reklama
Do góry