reklama
Yolandelo
Fanka BB :)
U mnie bole jelit, wzdecia, bol piersi, tak od 11 do 16 mdlosci okropne juz 3 dzien, bol brzucha nadal, okropny wkur* nie wiadomo czemu. Poplakalam sie dzisiaj na filme mimo, ze nie bylo tam nic takiegoA oprócz zmian nastrojów, macie jeszcze jakieś dolegliwości. Mnie np. męczą mdłości ale wieczorem nie od rana. Nastroje zmienne w poprzednim tygodniu, na szczęście już się sytuacja uspokoiła
No i ciaaagle uczucie glodu, burczenie w brzuchu 1h po wielkim posilku
Yolandelo
Ah no i nadal nie moge spac w nocy, znaczy spie ale budze sie juz o 5-6.U mnie bole jelit, wzdecia, bol piersi, tak od 11 do 16 mdlosci okropne juz 3 dzien, bol brzucha nadal, okropny wkur* nie wiadomo czemu. Poplakalam sie dzisiaj na filme mimo, ze nie bylo tam nic takiego
No i ciaaagle uczucie glodu, burczenie w brzuchu 1h po wielkim posilku
Plus ciagle chce mi sie pic, momentami jakbym miala giga kaca.
kavangah
Mi się kończy luteina więc musiałam umówić wizytę na jutro ale nie nastawiam się za bardzo że coś zobaczymy bo u mnie jutro dopiero 4+4dni więc jeszcze wcześnie 24 listopada mam dopiero taka wizytę ze liczę że już wtedy coś więcej zobaczymy
Kinga1013
powinno nawet serduszko bić! sama na to czekamJa narazie tylko humorki mam. Najgorsze jest to, ze generalnie jestem cholerykiem wiec jak dochodzą hormony to już armagedonja jutro usg powinno być już coś widać bo jutro 6tydzien
Ifi25
Moderator
A oprócz zmian nastrojów, macie jeszcze jakieś dolegliwości. Mnie np. męczą mdłości ale wieczorem nie od rana. Nastroje zmienne w poprzednim tygodniu, na szczęście już się sytuacja uspokoiła
Ja właśnie jestem bardzo nerwowa, senna, mam bóle brzucha, mdłości i brak pamięci.
Poprzednie dwie ciąże mnie nie oszczędzały i już czuje, ze ta tez nie będzie.
Naataaliaa
Moderator
U mnie kłujące bóle podbrzusza, ciągle zmęczenie, rano budzę się znacznie wcześniej i już nie mogę spać (dziś rekord, 5:30), codziennie od rana do ok 10-12 nudności (dziś także wymioty, oby tylko dziś), często chodzę siku, w nocy z 2 razy, ból piersi, wahania nastrojów, mogę zjeść raczej dość mało na raz, ale szybko robię się głodna. Chyba wszystko co się da. Dzisiaj zdecydowanie najgorszy dzień jeśli chodzi i o wymioty i o wahania nastroju. Oby jutro było lepiej, bo nie wyobrażam sobie w takim stanie chodzić do pracy
reklama
MatkaWariatka37
U mnie na razie skromnie. Czasami mrowienie w piersiach i wrażliwe sutki ale nawet nie codziennie, zgaga za to wieczorami się odzywa, no dzisiaj pojeździłam z dzieciakami na hulajnodze i brzuch dał się we znaki! Mdłości jako tako nie mam ale gule w gardle czuje. A i od wczoraj trochę częściej chodzę siku. Dziś równo 5+0A oprócz zmian nastrojów, macie jeszcze jakieś dolegliwości. Mnie np. męczą mdłości ale wieczorem nie od rana. Nastroje zmienne w poprzednim tygodniu, na szczęście już się sytuacja uspokoiła
Podziel się: