reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2024

Witam, ja jeszcze terminu nie mam, na razie zbieram się żeby zrobić test, ale wszystkie objawy książkowo się pojawiły 😉
jeśli jestem w ciąży to spodziewam się 4 dziecia i to rok po roku z najmłodszym, który urodził się w Maju i karmimy się piersią 🫣
Strasznie się boję i w sumie to nawet nie wiem czemu czekam ze zrobieniem tego testu 😔
Według moich obliczeń od jedynego stosunku jaki ostatnio miałam termin wychodzi w lipcu, dlatego zdecydowałam się tu napisać 😅
Dasz radę. Też karmie piersią tyle że już duża babeczkę 😂
Też wyliczam z terminu poczęcia bo przy jednym stosunku 🤷 to wiem kiedy a owulacja jak się okazało opóźniona o dwa tygodnie. Myśleliśmy że będziemy musieli dłużej starać się o drugie a szybko poszło ☺️

reklama
Czy wy też jesteście tak strasznie głodne???? Mój mąż się śmieje że zaraz zacznę jeść za dziesięciu a nie za dwóch choć i tak je się dla dwóch!!!! Nie wiem już co robić, próbuje zagłuszyć go woda, owocami, kisielem ale to nic nie działa. Pomaga tylko gula w gardle ale ona to na wieczór sie pojawia a do tego czasu to mogę cała lodówkę opróżnić. ... I to nie jest ochota na słodycze, po prostu jestem głodna 🤷‍♀️🤦‍♀️
Tak, ja też zauważyłam że jem więcej, chociaż czasem się hamuje 😋 u mnie muszą być konkrety inaczej się nie najadam, najlepiej jak jest mięso 😋

Dasz radę. Też karmie piersią tyle że już duża babeczkę 😂
Też wyliczam z terminu poczęcia bo przy jednym stosunku 🤷 to wiem kiedy a owulacja jak się okazało opóźniona o dwa tygodnie. Myśleliśmy że będziemy musieli dłużej starać się o drugie a szybko poszło ☺️
Karmić miałam zamiar i tak tylko do roku, no ale taka wiadomość pozmienia wszystko 😅
To zdecydowanie mój rekord w szybkości w zajściu w ciążę 🤣
wtedy to już na pewno nie wrócę do pracy, gdzie jestem zatrudniona, bo mój szef nie był zadowolony, że poprzednią ciążę byłam na zwolnieniu już od 12 tygodnia i raczej nie ucieszy się teraz

Karmić miałam zamiar i tak tylko do roku, no ale taka wiadomość pozmienia wszystko 😅
To zdecydowanie mój rekord w szybkości w zajściu w ciążę 🤣
wtedy to już na pewno nie wrócę do pracy, gdzie jestem zatrudniona, bo mój szef nie był zadowolony, że poprzednią ciążę byłam na zwolnieniu już od 12 tygodnia i raczej nie ucieszy się teraz
Doskonale Cię rozumiem

Witam, ja jeszcze terminu nie mam, na razie zbieram się żeby zrobić test, ale wszystkie objawy książkowo się pojawiły 😉
jeśli jestem w ciąży to spodziewam się 4 dziecia i to rok po roku z najmłodszym, który urodził się w Maju i karmimy się piersią 🫣
Strasznie się boję i w sumie to nawet nie wiem czemu czekam ze zrobieniem tego testu 😔
Według moich obliczeń od jedynego stosunku jaki ostatnio miałam termin wychodzi w lipcu, dlatego zdecydowałam się tu napisać 😅
Witaj. Ja też spodziewam się 4 dziecka!!! Pamiętaj że co by nie było będzie dobrze, ogarniasz trójkę to i z czwartym dasz radę!!!! Kiedy powinnas dostać @?

Jak tam z prywatna grupa bo ja ciagle czekam 😁
Ja dzisiaj pierwszy raz od dawna mam napływ energii, posprzątałam całe mieszkanko aż jestem z siebie dumna 🤣
Myśle ze dużo dała mi ta Xonovea bo biorę już 3 dzień i widzę poprawę, chodź z tylu głowy mam takie myśli ze jak jednak mdłości troszkę odpuściły to może jest coś nie tak. I dogodź tu kobiecie w ciąży 🤣
U mnie dzisiaj 9+0

Ja dzisiaj pierwszy raz od dawna mam napływ energii, posprzątałam całe mieszkanko aż jestem z siebie dumna 🤣
Myśle ze dużo dała mi ta Xonovea bo biorę już 3 dzień i widzę poprawę, chodź z tylu głowy mam takie myśli ze jak jednak mdłości troszkę odpuściły to może jest coś nie tak. I dogodź tu kobiecie w ciąży 🤣
U mnie dzisiaj 9+0
Też czekam ☺️ U mnie 7plus1. Póki co bez dolegliwości.
Ja to chyba nigdy nie posprzątam. Leniwa jestem, a teraz mam wymówkę 😈

U mnie dzisiaj 9+0
ta xonvea to złoto w tabletkach! 🥰 biorę od wczoraj dopiero ale jest niebo lepiej i wcale a wcale nie nie przeszkadza brak mdłości! 😝 Dla mnie może tak już zostać bo jakbym miała tak dalej codziennie się męczyć od rana do nocy to bym chyba zaczęła po ścianach chodzić :)

Co do prywatnej to musicie niestety dziewczyny poczekać na wiadomość z linkiem od aniaslu, to wpada w wiadomości 😘

jestem po rozmowie z szefową ostatecznie nie przedłuży mi umowy . Jak wygląda sprawa ze zwolnieniem na te kilka dni ? 5.12 mam wizyte , lekarz moze wystawic zwolnienie na 3 dni wstecz prawda ? tylko ze wypada weekend .. jak sie to ma gdybym chciała na jutro miec to zwolnienie oraz pon i wt ?

ktos wie moze jak wygląda sytuacja z rejestracja w urzędzie pracy ?

reklama
Do góry