reklama
Kinga1013
Fanka BB :)
Ja też należe do szczupłych osób ale jak więcej przytyłam to źle się czułam, byłam strasznie opuchnięta że na wesele szłam w sandałach na rzepy no i okropnie dokuczały mi hemoroidy, nie umiałam ani siedzieć ani leżeć, w drugiej ciąży nie były tak uciążliwe
PierwszaFasolka2020
Dziewczyny, na przeziębienie/ osłabienie to co można w ciąży? Paracetamol? Siedzę z córka i chyba tez mnie rozkłada ://
PierwszaFasolka2020
Ja jadę dzisiaj na 21 ale dlatego ze chyba mam jakaś infekcje :/Jak tam Wasze samopoczucia dziewczyny dzisiaj ? U mnie bez zmian - jestem wciąż nieustannie głodna Ktos dzisiaj wizytuje ?
Ja już się nie mogę doczekać wtorku do USG, mam tak ogromna nadzieję że tym razem wszystko będziesz dobrze i nam się uda
PierwszaFasolka2020
Ja to mam chyba dzisiaj najgorszy dzień odkąd się dowiedziałam o ciąży. Czuje się jak chora, słaba, trochę mnie gardło boli, bez sił totalnie, śpiąca ale spać nie mogę bo 2-latka na chacie. No i ta infekcja intymna :/
Kinga1013
współczuję, ja to dziś pół dnia przespałamJa to mam chyba dzisiaj najgorszy dzień odkąd się dowiedziałam o ciąży. Czuje się jak chora, słaba, trochę mnie gardło boli, bez sił totalnie, śpiąca ale spać nie mogę bo 2-latka na chacie. No i ta infekcja intymna :/
kavangah
Ja byłam wczoraj na wizycie u swojego ginekologa i dostałam też taka rozpiskę co w razie czego brać i właśnie było że na ból, gorączkę to paracetamolDziewczyny, na przeziębienie/ osłabienie to co można w ciąży? Paracetamol? Siedzę z córka i chyba tez mnie rozkłada ://
Paula94
Witam lipcowe mamusie mam nadzieję, że też się do Was zaliczam. Zawsze tylko czytałam lecz postanowiłam dołączyć.
Mam obawy.. 10.11 miałam wizytę, pęcherzyk ciążowy 7.5 mm .. więc jakby wszystko ok lekarz mowi 4 tydzien.
Coś mnie tknęło, żeby zrobić sobie kontrolnie bete. 21.11 - 6057 , dzis 23.11 - 7186.
Boje się, że cos jest nie tak i za slaby przyrost. Poronilam juz 3 razy
Mam obawy.. 10.11 miałam wizytę, pęcherzyk ciążowy 7.5 mm .. więc jakby wszystko ok lekarz mowi 4 tydzien.
Coś mnie tknęło, żeby zrobić sobie kontrolnie bete. 21.11 - 6057 , dzis 23.11 - 7186.
G
guest-1716035268
Gość
paracetamol jest bezpieczny w ciąży możesz wziąć, mam nadzieję że szybko dojdziesz do siebie i będziesz czuła się dobrze, zdrowka oby lekarz na wizycie Ci coś przepisał a najważniejsze by Cię uspokoił, tulę mocno w tym ciężkim dniuDziewczyny, na przeziębienie/ osłabienie to co można w ciąży? Paracetamol? Siedzę z córka i chyba tez mnie rozkłada ://
reklama
G
guest-1716035268
Gość
hej beta zwalnia po 1000, nie zamartwiaj się na zapas. Ja też jestem po stracie i mimo ogromnych obaw liczę w duszy że tym razem to nasz czas, postaraj się być dobrej myśli choć po poronieniu to w cholernieeeeee trudne kiedy masz następna wizytę ?Witam lipcowe mamusie mam nadzieję, że też się do Was zaliczam. Zawsze tylko czytałam lecz postanowiłam dołączyć.
Podziel się: