reklama
Cześć
jestem tu nowa , termin na koniec lipca
21 tydzień, waga dziecka wyszła z usg na prawie 0,5 kg. Nie zauważyłam tej informacji na wizycie, dopiero wyczytałam teraz z badań. Wydaje mi się, że to sporo za dużo jak na ten tydzień. Co o tym myślicie?
21 tydzień, waga dziecka wyszła z usg na prawie 0,5 kg. Nie zauważyłam tej informacji na wizycie, dopiero wyczytałam teraz z badań. Wydaje mi się, że to sporo za dużo jak na ten tydzień. Co o tym myślicie?
Chyba wszystko jest w porzadku. U mnie mala miala prawie 400g w 20 tygodniu takze wszystko w normie :-)Cześć
Witaj jesteśmy w tym samym momencie, tez mam termin na koniec, moja ma 350g i jest drobniejsza ale biometria wskazuje na dobre proporcje. Jeżeli u Cb lekarz nie stwierdził nieprawidłowości to myśle ze jest w porządku.
Powiedz mi czy lekarz oceniał twarz i profil dzidziusia? Bo jak już wspominałam w wypowiedzi wyżej, na wyniku lekarz, profil dziecka kreślił jako utrudniony w ocenie i trochę mnie to martwi :/
Powiedz mi czy lekarz oceniał twarz i profil dzidziusia? Bo jak już wspominałam w wypowiedzi wyżej, na wyniku lekarz, profil dziecka kreślił jako utrudniony w ocenie i trochę mnie to martwi :/
tak jak było to wspomniane to tylko szacunek. U mnie co prawda w 23 tygodniu ale jeden lekarz określił jako 504g a drugi dwa dni pozniej jako 629g. Nie sądzę żeby mała przybrała ponad 100g w dwa dni. Dlatego nie ma co się stresować tymi pomiarami.Cześć
U nas nic nowego. W poniedziałek mam wizytę u lekarza a potem za 3 tygodnie u kardiologa żeby kontrolować tą wadę serduszka. Powoli rozglądam się już za wyprawka polecacie może jakieś strony z artykułami dla małych dzidziusiów ?Olgik, Marinaxxx jak się macie? Jak Wasze maleństwa? Nie odzywacie się.
Czyli wiosna pełną parąU nas nic nowego. W poniedziałek mam wizytę u lekarza a potem za 3 tygodnie u kardiologa żeby kontrolować tą wadę serduszka. Powoli rozglądam się już za wyprawka polecacie może jakieś strony z artykułami dla małych dzidziusiów ?
To w poniedziałek razem idziemy, trzymam kciuki
Ja też z chęcią podpatrzę strony z wyprawkami, narazie czytam listy od położnych i mam by kupić co potrzeba a nie tzw gównostojki
reklama
Ja już pierwsze ubranka zakupiłam ale połowę będę zwracać bo trochę zaszalalam właśnie najważniejsze żeby nie kupić za dużo co by później się nie marnowaloCzyli wiosna pełną parą
To w poniedziałek razem idziemy, trzymam kciuki
Ja też z chęcią podpatrzę strony z wyprawkami, narazie czytam listy od położnych i mam by kupić co potrzeba a nie tzw gównostojki