Coś z tymi kotami jest ... byłam na kawie u siostrzenicy męża,A ona ma strasznie wrednego kota, nie poglaszczesz bo ugryzie czasem tylko obwacha i idzie sobie. Jak przyszłam to przyszedł się ocierać, wskoczył mi na nogi i gapi się żeby głaskać, do tego głowa bodzioł jak kozioł zaczepa. Prawie mnie wydał gadzina
reklama
JnaKoa
Zaciekawiona BB
Haha u nas to samo! Kot zawsze traktował mnie tylko jako służąca a teraz łasi się, zaczepia i zaczął z nami spać! Codziennie przychodzi i zajmuje miejsce na mojej poduszce, jak nie mój kot!Coś z tymi kotami jest ... byłam na kawie u siostrzenicy męża,A ona ma strasznie wrednego kota, nie poglaszczesz bo ugryzie czasem tylko obwacha i idzie sobie. Jak przyszłam to przyszedł się ocierać, wskoczył mi na nogi i gapi się żeby głaskać, do tego głowa bodzioł jak kozioł zaczepa. Prawie mnie wydał gadzina
HappyBabyMama
Fanka BB :)
Poratujcie coś na mdłości i wywijanie żołądka. Nie jestem w stanie funkcjonowac.
Mamusia_2022
Aktywna w BB
Dziewczyny niestety muszę was opuścić po tym poście co pisałam dostałam skurczy silnych, krwawienie. Pojechałam do szpitala, lekarze próbowali wszystkiego, ale nie udało się uratować tej ciąży nie wiem jak ja sobie z tym poradzę… jestem załamana, mój mąż siedzi i cały czas płacze, ja tak samo życzę wam lipcówki moje żeby z waszymi dziećmi było wszystko w porządku. Czasami tu wpadnę żeby zobaczyć co u was słychać
HappyBabyMama
Tak strasznie mi przykro kochana To takie niesprawiedliwe. Trzymaj się. Dzidziuś do ciebie wróci oby jak najszybciej. Naprawdę mi przykroDziewczyny niestety muszę was opuścić po tym poście co pisałam dostałam skurczy silnych, krwawienie. Pojechałam do szpitala, lekarze próbowali wszystkiego, ale nie udało się uratować tej ciąży nie wiem jak ja sobie z tym poradzę… jestem załamana, mój mąż siedzi i cały czas płacze, ja tak samo życzę wam lipcówki moje żeby z waszymi dziećmi było wszystko w porządku. Czasami tu wpadnę żeby zobaczyć co u was słychać
natala123456
Bardzo mi przykro wiem, ze ciężko w to teraz uwierzyć ale po burzy zawsze wychodzi słońce… Życzę Tobie wszystkiego co najlepsze Musicie przez to razem przejśćDziewczyny niestety muszę was opuścić po tym poście co pisałam dostałam skurczy silnych, krwawienie. Pojechałam do szpitala, lekarze próbowali wszystkiego, ale nie udało się uratować tej ciąży nie wiem jak ja sobie z tym poradzę… jestem załamana, mój mąż siedzi i cały czas płacze, ja tak samo życzę wam lipcówki moje żeby z waszymi dziećmi było wszystko w porządku. Czasami tu wpadnę żeby zobaczyć co u was słychać
Justyna85.12
Strasznie mi przykro . Ściskam Cię mocno, wiem, że teraz i tak Cię nic nie pocieszy, pamiętaj jednak, że jeszcze się wszystko ułozy. Też straciłam moje pierwsze dzieciątko i do tej pory o tym pamiętam mimo, że potem urodziłam dwójkę zdrowych. Trzymaj się kochana, tulimy Cię mocno tutaj wszystkie.Dziewczyny niestety muszę was opuścić po tym poście co pisałam dostałam skurczy silnych, krwawienie. Pojechałam do szpitala, lekarze próbowali wszystkiego, ale nie udało się uratować tej ciąży nie wiem jak ja sobie z tym poradzę… jestem załamana, mój mąż siedzi i cały czas płacze, ja tak samo życzę wam lipcówki moje żeby z waszymi dziećmi było wszystko w porządku. Czasami tu wpadnę żeby zobaczyć co u was słychać
Dreamy
Przykro mi, dużo zdrówkaDziewczyny niestety muszę was opuścić po tym poście co pisałam dostałam skurczy silnych, krwawienie. Pojechałam do szpitala, lekarze próbowali wszystkiego, ale nie udało się uratować tej ciąży nie wiem jak ja sobie z tym poradzę… jestem załamana, mój mąż siedzi i cały czas płacze, ja tak samo życzę wam lipcówki moje żeby z waszymi dziećmi było wszystko w porządku. Czasami tu wpadnę żeby zobaczyć co u was słychać
AnnMar88
Moderator
Dokładnie! Ja mam 2 futra w domu i nie mogę ich zepchnąć z łóżka w 4 musimy się kotłowac, bo one nie w nogach, tylko jak prawdziwe hrabiostwo - przy poduszkachCoś z tymi kotami jest ... byłam na kawie u siostrzenicy męża,A ona ma strasznie wrednego kota, nie poglaszczesz bo ugryzie czasem tylko obwacha i idzie sobie. Jak przyszłam to przyszedł się ocierać, wskoczył mi na nogi i gapi się żeby głaskać, do tego głowa bodzioł jak kozioł zaczepa. Prawie mnie wydał gadzina
reklama
Bardzo mi przykro, wiem co przeżywaszDziewczyny niestety muszę was opuścić po tym poście co pisałam dostałam skurczy silnych, krwawienie. Pojechałam do szpitala, lekarze próbowali wszystkiego, ale nie udało się uratować tej ciąży nie wiem jak ja sobie z tym poradzę… jestem załamana, mój mąż siedzi i cały czas płacze, ja tak samo życzę wam lipcówki moje żeby z waszymi dziećmi było wszystko w porządku. Czasami tu wpadnę żeby zobaczyć co u was słychać
Życzę Ci dużo spokoju i wsparcia w tym trudnym czasie.