Mi tak wywaliło brzuch że szok. Rano jeszcze wmiare ale wieczór to jak 5 mc. Teraz się wykąpałam ubrałam koszule nocna a mąż że już widać dość mocno i już nie bardzo ukryje za chwilę. U nas wie moja mama i teściowej powiem. Reszta rodziny typu rodzeństwo chciałam po prenatalnch ale zobaczymy czy się uda. Dziś byliśmy u teściowej i tam zjazd był i myślę że już niektórzy coś podejrzewali
reklama
Katarzynajestem
Zaciekawiona BB
Tez mnie to dopada wieczorem i czuje sie jak w 3 msc ciazy...Mi tak wywaliło brzuch że szok. Rano jeszcze wmiare ale wieczór to jak 5 mc. Teraz się wykąpałam ubrałam koszule nocna a mąż że już widać dość mocno i już nie bardzo ukryje za chwilę. U nas wie moja mama i teściowej powiem. Reszta rodziny typu rodzeństwo chciałam po prenatalnch ale zobaczymy czy się uda. Dziś byliśmy u teściowej i tam zjazd był i myślę że już niektórzy coś podejrzewali
Wzdecia i jeszcze te gazy, okropienstwo. Najgorsze jest to, ze przez te wzdecia ciagnie i pobolewa mnie brzuch. Jednak z drugiej strony chyba lepsze to niz wymioty
W poniedzialek mam wizyte u gina, moze cos poradzi na te dolegliwosci.
justyska89
Fanka BB :)
Powiedz co ci powiedział może i mnie to pomoże właśnie te wzdecia i gazy powodują ciągnięcia I pobolewania brzucha i odrazu panikuje czy wszystko Oki. Do końca ciąży osiwieje przeciezTez mnie to dopada wieczorem i czuje sie jak w 3 msc ciazy...
Wzdecia i jeszcze te gazy, okropienstwo. Najgorsze jest to, ze przez te wzdecia ciagnie i pobolewa mnie brzuch. Jednak z drugiej strony chyba lepsze to niz wymioty
W poniedzialek mam wizyte u gina, moze cos poradzi na te dolegliwosci.
Katarzynajestem
Zaciekawiona BB
Oki, dam znac.Powiedz co ci powiedział może i mnie to pomoże właśnie te wzdecia i gazy powodują ciągnięcia I pobolewania brzucha i odrazu panikuje czy wszystko Oki. Do końca ciąży osiwieje przeciez
Tez mnie to strasznie stresuje bo mam wrazenie jakby cos bylo nie tak. A wiem, ze to od tego bo jeszcze jezdzi mi strasznie w jelitach. Juz sama nie wiem co mam jesc zeby sie tego pozbyc.
My mamy 180 ale z synem max zajmuje 80 [emoji38] chociaż ostatnio zaczął spać w poprzek [emoji6]
My się teraz remontujemy i mam w planie do sypialni wstawic łóżko 180 cm szerokosci. Z gory zakladam, ze Maleńtas będzie dlugo z nami spal, a jak starsze będà miały też potrzebę się w nocy poprzytulać to będzie wygodniej. Osobiście zauważam, że jak dzieci mają gorszy dzień - np. duzo emocji, albo w szkole ktos przykrosc sprawil to szybciej wracacją do dobrego nastroju po nocce z nami [emoji3]
Ewelina-elf
Hej dziewczyny
Dołączam się z przyjemnością do was.
Teraz u mnie zaczyna się 6 tydzień.
To moja druga ciąża, mam już syna 4 lata.
@A może by... witam ponownie jesteśmy ponownie razem,to niesamowite!!!
@A może by... witam ponownie jesteśmy ponownie razem,to niesamowite!!!
StKarolina
Witaj w lipcowkach. [emoji16]Hej dziewczyny [emoji16]
@A może by... witam ponownie [emoji6] jesteśmy ponownie razem,to niesamowite!!!
StKarolina
Wczoraj temat widzę skupiony w większości na dolegliwościach. Współczuję tym przytulajacym się do WC [emoji17] ja też raczej z tych mniej objawowych, jutro wizyta nawet nie wiecie jak już chce być po.. chce wiedzieć czy wszystko dobrze..
Co do terminu rodzenia - też trochę wolę wiosnę, rodzilam na koniec marca i byłam przez ciśnienie spuchnięta jak balon to boje się jak dojddzie ciepło.. [emoji1745][emoji1751]
Moja 3 latka też wiecznie przylazi między nas. Nie wiadomo ile razy możemy ją przenieść wraca jak bumerang.[emoji23]
Wczoraj wieczorem miałam okropne wzdęcia, ból brzucha i gazy.. mam tak bardzo często wieczorami ale wczoraj pozwoliłam sobie wypić gazowane i chyba to spotęgowało..
Miłej niedzieli dziewczyny.. [emoji8]
Co do terminu rodzenia - też trochę wolę wiosnę, rodzilam na koniec marca i byłam przez ciśnienie spuchnięta jak balon to boje się jak dojddzie ciepło.. [emoji1745][emoji1751]
Moja 3 latka też wiecznie przylazi między nas. Nie wiadomo ile razy możemy ją przenieść wraca jak bumerang.[emoji23]
Wczoraj wieczorem miałam okropne wzdęcia, ból brzucha i gazy.. mam tak bardzo często wieczorami ale wczoraj pozwoliłam sobie wypić gazowane i chyba to spotęgowało..
Miłej niedzieli dziewczyny.. [emoji8]
Ja jestem mega senna a spać nie mogę, co chwilę się budzę, zawsze spałam na brzuchu teraz nie ma szans przez piersi, na bólu znów biodro mnie tak boli że szok. Biodro dokuczało mi bardzo w ciąży z córką ale w 3 trymestrze, nie wiem co jest grane, czy przez hormony. Na plecach nigdy nie spałam teraz próbuje ale znów ten wzdęty brzuch mnie ciągnie. Dziewczyny a co do piersi, macie tak że jedna boli dużo bardziej? Mnie bolą od początku bardzo ale lewa jest jak kamień, oczywiście powiem gin o tym ale wizyta za 2 tyg. Pamiętam że właśnie zawsze w lewej miałam 2 razy tyle pokarmu co w prawej może to temu?
reklama
StKarolina
Ja z kolejki mam tak jak Ty ale prawa piers. Z mojej opinii mogę powiedzieć że to nie przez pokarm, ale każda kobieta inna więc może u Ciebie tak jest.. ja nie miałam pokarmu więc u mnie to nie ta przyczyną, prawa piers mam większą to może dlatego. [emoji23][emoji1745][emoji1751]Ja jestem mega senna a spać nie mogę, co chwilę się budzę, zawsze spałam na brzuchu teraz nie ma szans przez piersi, na bólu znów biodro mnie tak boli że szok. Biodro dokuczało mi bardzo w ciąży z córką ale w 3 trymestrze, nie wiem co jest grane, czy przez hormony. Na plecach nigdy nie spałam teraz próbuje ale znów ten wzdęty brzuch mnie ciągnie. Dziewczyny a co do piersi, macie tak że jedna boli dużo bardziej? Mnie bolą od początku bardzo ale lewa jest jak kamień, oczywiście powiem gin o tym ale wizyta za 2 tyg. Pamiętam że właśnie zawsze w lewej miałam 2 razy tyle pokarmu co w prawej może to temu?