reklama
Katarzynajestem
Zaciekawiona BB
A macie jakies typowe objawy?
Ja sie stresuje bo mnie podbrzusze pobolewa i tak ciagnie, czasami az mnie zegnie. Ale bardzo podobne bole mialam na miesiaczke...
W poniedzialek postaram sie wbic jakoś do ginekologa niech sprawdzi co jest..
No i to bulgotanie w jelitach
Ja sie stresuje bo mnie podbrzusze pobolewa i tak ciagnie, czasami az mnie zegnie. Ale bardzo podobne bole mialam na miesiaczke...
NattNatt
Fanka BB :)
A bierzecie duphaston/luteinę? Ja aż 3x1 no i oczywiście jeszcze euthyrox, kwas foliowy, wit D3 i acard, trochę tego jest [emoji2955]
Ja brałam luteine 50, teraz mam cyclogest 400 do tego letrox, clexane 0,6, acard i witaminy
Katarzynajestem
Zaciekawiona BB
A powiedzcie mi jeszcze ta bete trzeba robic? Jest to moja pierwsza ciąża, z pierwszego cyklu starań i jestem całkowicie zielona w tym temacie
Aaagaa
Ja jestem kwietniowa mama 2020, chociaż miałam być majowa. Dziecię uznało, że 3 tygodnie wcześniej wyjdzieSuper, to tym bardziej gratuluję [emoji3526] na poprzednim forum kwietniowych mam 2020 urodziłam jako ostatnia, mam nadzieję, że tym razem ktoś ze mną jeszcze zostanie na koniec lipca [emoji86][emoji6]
Aaagaa
Idealnie tak samo z różnica między dziećmiU nas 6 cykl był owocny [emoji3526] w poprzedniej ciąży bardzo panikowałam, mam nadzieję, że ta będzie spokojniejsza [emoji85] między dziećmi będzie u mnie 2 lata i 3 miesiące [emoji3526]
Agniecha13
Zaangażowana w BB
bhcg to podstawa - musisz zrobić przynajmniej dwa razy w odstępie 48h - jeżeli wynik się nie podwoi to trzeba sprawdzać od razu co się dzieje, oprócz tego progesteron i tsh.A powiedzcie mi jeszcze ta bete trzeba robic? Jest to moja pierwsza ciąża, z pierwszego cyklu starań i jestem całkowicie zielona w tym temacie
A co więcej to może bardziej doświadczone koleżanki pomogą jak się wyśpią
Gryfin
Mnie też podbrzusze pobolewa i ciągnie, ale u mnie to nie są bóle jak na miesiączkę, myślę, że nie ma czym się stresować na zapas jesteśmy w ciąży i to normalne, że coś Nas poboli czy zakłuje, organizm zaczyna się przystosowywać do nowej sytuacjiA macie jakies typowe objawy?
reklama
Majaga
Wow super , [emoji3590] kiedy dokładnie urodziłaś?
Ja jestem kwietniowa mama 2020, chociaż miałam być majowa. Dziecię uznało, że 3 tygodnie wcześniej wyjdzie [emoji28]