Już po konsultacji u ordynatora. Fantastyczny człowiek. Rozwarcie leci dość szybko, ból znośny, dzisiaj mam się spodziewać porodu.Kurcze już wiele sytuacji było że u kobiety skurcze przez jakiś czas są nie wyczuwalne a na zapisie się pokazują a i tak będą człowieka traktować jakby sobie wymyślał wszystko ah, ważne że na oddziale już gdzie masz rodzić są super pielęgniarki bo tak to by pewnie oszaleć szło że nie traktują poważnie. Daj potem znać jak sytuacja się rozwija
reklama
Xlarax
Zaciekawiona BB
To trzymam kciuki za szybkie rozwiązanie w takim razieJuż po konsultacji u ordynatora. Fantastyczny człowiek. Rozwarcie leci dość szybko, ból znośny, dzisiaj mam się spodziewać porodu.
Gratulacje!
Dawno mnie tu nie było, więc nadrabiam: 23.07, 10:32. 4280 i 56cm. Akcja rozkręciła się tak błyskawicznie, że nawet nie było sensu brać znieczulenia, ale w drogę weszło nam proste stanie główki i finalnie przewieźli mnie na cesarkę. W sumie wyszło bardzo dobrze, bo w jej trakcie okazało się, że młoda owinęła się pępowiną.
MB91
Fanka BB :)
Hej dziewczyny! Gratulacje ogromne dla Was! Pisze krótko w imieniu jednej z mam, która urodziła Helenkę w maju 2020 roku ale niestety są w szpitalu bo mała jest po drugiej operacji serducha. Operacja się udała ale mała ma sepsę i wysiadają pokolei płuca, nerki, trzustka. Liczy się każda minuta by podać drugi lek który kosztuje kilka tysięcy euro- jeżeli możecie pomóżcie, bo dziewczyna została z problemem sama bez wsparcia ojca dziecka Dziękuje za każdą złotówkę która jest na wagę złota! Tutaj opis choroby małej i zbiórka środków - Link do: Operacja ratująca życie/ leczenie po operacji/ rehabilitacja i leki SYTUACJA JEST DRAMATYCZNA ŚCIGAMY SIĘ Z CZASEM | zrzutka.pl . Przepraszam, że tak brzydko wchodzę na forum i proszę o środki ale zostało 6 godzin na uzbieranie 1500 zł.
W każdym razie : Życzę Wam spokojnej ciąży dla tych które jeszcze czekają i zdrowych bobasów! Gratulacje dla tych co już urodziły! Powodzenia! Pozdrawiam Mama Stasia (2020) i Zuzi (2018)
W każdym razie : Życzę Wam spokojnej ciąży dla tych które jeszcze czekają i zdrowych bobasów! Gratulacje dla tych co już urodziły! Powodzenia! Pozdrawiam Mama Stasia (2020) i Zuzi (2018)
M
mamacorki
Gość
Hej, jestem tu nowa urodziłam 5 lipca córeczkę 3760 wagi 54 cm.
Super, gratulacje!U mnie synek urodzony 30 lipca przez cc ważył 2850 na szczęście już nadganiamy obecna waga 5900
Rośnie jak na drożdżach
reklama