Eveline.eve
Zaangażowana w BB
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje ❤❤❤A ja jednak nie jestem lipcóweczką... Przed 2 urodzili się dwaj synkowie. 2100gram i 1800gram popołudniu może już pójdę do nich! Cóż za szczęście! Mają tlen podłączony ale tylko tak na wszelki wypadek, ogólnie są zdrowi.
Kochane mamy! Życzę Wam by wszystko poszło po Waszej myśli, by dzieci rodziły się zdrowe o czasie, a Wam życzę dużo cierpliwości, wytrwałości i przede wszystkim miłości!
CudownieA ja jednak nie jestem lipcóweczką... Przed 2 urodzili się dwaj synkowie. 2100gram i 1800gram popołudniu może już pójdę do nich! Cóż za szczęście! Mają tlen podłączony ale tylko tak na wszelki wypadek, ogólnie są zdrowi.
Kochane mamy! Życzę Wam by wszystko poszło po Waszej myśli, by dzieci rodziły się zdrowe o czasie, a Wam życzę dużo cierpliwości, wytrwałości i przede wszystkim miłości!
A jak się czujesz? Stresujesz się?@Olga.K , gratulacje! Dużo siły i zdrowia życzę!
Ja z kolei od dziś na patologii i też raczej będę czerwcowa. Dostałam skierowanie na wywoływanie porodu i prawdopodobnie jutro po obchodzie będę wiedzieć coś więcej.