Amagie
Zaciekawiona BB
Myślę, że rozstępy to bardziej kwestia genetyczna niż kremów. Wiadomo, kremy zawsze trochę pomogą, bo uelastycznia i nawilżą skórę, ale jak mają być rozstępy to i tak będą mimo najdroższych kremów na świecie. Ja używam taki balsam na rozstępy z Palmers, nie wiem czy działa bo nie zrobiły mi się jeszcze nigdzie rozstępy.. Ale używam go raczej wtedy kiedy mi się przypomni, nie jest to regularneJa akurat w taką pogodę mam mega niskie ciśnienie (niestety niskociśnieniowcem jestem ) i po prostu nie nadaje się do życia chodzę jak zombie i wgl no. A tak normalnie to mam dużo energii, potrafię do 10km dziennie przejść i ani razu zmęczenia. Drzemka? Tylko w takie dni jak dzisiaj. Spać chodzę dosyć późno bo między 23 a 2, a między 4.30 a 6 budzi mnie kot siostry mojego partnera bo chce na dwór i tylko mnie jest w stanie obudzić potem znów spać i budzę się tak 7/8 i nie czuje niewyspania ani nic.
A tak w ogóle używacie jakiśch kremów na rozstępy? Dają jakiś efekt? Ja mam ten pharmaceris i 0 efektu a mam mega rozstępy na pośladkach i coraz więcej ich