reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2021

reklama
A jak nastroje dziewczyny ? Bo mnie to słoneczko jakoś energii od rana dodaje :) sprzątam, gotuję, tańczę, śpiewam :D i po 17 jestem już gotowa do spania haha :D wtedy dzieci się budzą na całego i już po matce jest :)

A jak nastroje dziewczyny ? Bo mnie to słoneczko jakoś energii od rana dodaje :) sprzątam, gotuję, tańczę, śpiewam :D i po 17 jestem już gotowa do spania haha :D wtedy dzieci się budzą na całego i już po matce jest :)
Hej, ja rano jestem nieprzytomna bo moje w nocy daje popalić, ale jakoś od 12 to mogę nawet 10km przejść i się świetnie czuje. Ostatnio taki spacer zrobiłam z aparatem w niedzielę, teściowa to chce bym tylko leżała do góry brzuchem 8 pachniała a ja nie mogę, no, nie usiedzę w domu całego dnia, a teraz to już w ogóle

Nastrój dobry , cieszę się ze coraz bliżej wiosna i robi się ciepło , to jakoś przyjemniej jest i humor lepszy :) i wyjść chcę się bardziej na dwór na świeże powietrze , nie mogę się doczekać aż będę mogła sobie usiądź w ogrodzie na ławce

Pogoda piękna, zachęca do spacerowania 😊 Tak jak @Holle cieszę się, że wiosna tuż tuż... Czytanie książki w ogrodzie i gładzenie brzusia 😁 nie mogę się doczekać. Jak na razie poranne spacerki po bułeczki, rześkie powietrze... To też ma swój urok 😁 A już jutro spotkanie z moim małym K ❤️

U mnie również wiosna się powoli udziela , wreszcie chce się chodzić na spacery . W poniedziałek jedziemy na zakupy Może kupimy łóżeczko i jakieś drobiazgi , pierwsza zabawka już z nami 🤗 A jak tam u was już zaopatrujecie się w wyprawkę 🤰?

I u mnie nastrój bardzo optymistyczny i radosny :).
@Kasia3107 fajnie, że poruszyłaś temat łóżeczka i wyprawki, bo ja mam zagwostke.. Chciałabym aby łóżeczko było i dostawne i długie na te 120cm. Orientujecie się gdzie takie dostanę i żeby było porządne? Z tego co się zorientowałam większość dostawnych ma ok 90 cm dl i wystarcza na ok 8 mscy..

Pogoda piękna, zachęca do spacerowania 😊 Tak jak @Holle cieszę się, że wiosna tuż tuż... Czytanie książki w ogrodzie i gładzenie brzusia 😁 nie mogę się doczekać. Jak na razie poranne spacerki po bułeczki, rześkie powietrze... To też ma swój urok 😁 A już jutro spotkanie z moim małym K ❤️
ja po wizycie 4 marca , zacznę kupować drobne rzeczy do wyprawki ale bez szaleństw na początku bo trochę jeszcze czasu zostało do porodu , większe rzeczy jak wózek i łóżeczko planuje kupić w maju

U mnie również wiosna się powoli udziela , wreszcie chce się chodzić na spacery . W poniedziałek jedziemy na zakupy Może kupimy łóżeczko i jakieś drobiazgi , pierwsza zabawka już z nami 🤗 A jak tam u was już zaopatrujecie się w wyprawkę 🤰?
Ja to zaszalałam przy moich bliźniakach... Jestem w połowie ciąży a mam już praktycznie wszystko :D laktator, podgrzewacz, parę ciuszków muszę dokupić. No i oczywiście pieluchy i chusteczki. Ale boję się, że maluchy wyjdą dużo wcześniej niż trzeba.. Męża wolałam nie obciążać tymi tematami zbytnio też. Nie wyobrażam sobie, że ja leżę w szpitalu z wcześniakami, a on z starszą córką i jeszcze musi ogarnąć dom, pracę i szybko wyprawkę. Tak więc u nas już zawitały łóżeczka, wózek podwójny, kosmetyki, ubranka i co tylko :)

reklama
I u mnie nastrój bardzo optymistyczny i radosny :).
@Kasia3107 fajnie, że poruszyłaś temat łóżeczka i wyprawki, bo ja mam zagwostke.. Chciałabym aby łóżeczko było i dostawne i długie na te 120cm. Orientujecie się gdzie takie dostanę i żeby było porządne? Z tego co się zorientowałam większość dostawnych ma ok 90 cm dl i wystarcza na ok 8 mscy..
Osobiście nie widziałam nigdy długich dostawnych łóżeczek :(

Do góry