reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2021

reklama
Dziewczyny przyznałam się kierownikowi w pracy że jestem w ciąży i albo jeszcze w tym tygodniu ogarnie mi home office albo pójdę na L4. Myślę że ogarnie bo wie że nie ma mnie kto zastąpić, ale gdyby nie zespół który ma masę roboty bo bym spadała na L4. Ani jak się czuje, ani gratulacji, ani na kiedy termin. Nic nie zapytał, tylko zdanie że obym pracowała jak najdłużej... Dramat
Straszne podejście, aż przykro. Zwłaszcza,że mogłaś wziąć L4 i mieć gdzieś kto zrobi Twoja pracę.
Ja już sama nie wiem kiedy powiem. Czekam na serduszko, później zobaczymy.
Chciałam powiedzieć jak będę pewna,ale biorąc pod uwagę moje przejścia to pewna będę dopiero po porodzie... I to też nie od razu

Straszne podejście, aż przykro. Zwłaszcza,że mogłaś wziąć L4 i mieć gdzieś kto zrobi Twoja pracę.
Ja już sama nie wiem kiedy powiem. Czekam na serduszko, później zobaczymy.
Chciałam powiedzieć jak będę pewna,ale biorąc pod uwagę moje przejścia to pewna będę dopiero po porodzie... I to też nie od razu
Dokładnie, zrobiło mi się naprawdę przykro, chociaż wiedziałam że jest bucem to jednak ma trójkę dzieci i myślałam że odrobinę empatii. Zdziwiony że 9h w biurze nie wysiedze... Ale zespół dużo bardziej entuzjastycznie zareagował, to są fajni ludzie dlatego nie chciałam ich zostawić bo na nich by to spadło.

Najpierw myślałam że się przyznam dopiero w styczniu po prenatalnych, później że przed świętami po wizycie w 10tc, ale obecnie zaczynam 8tc i czuję się okropnie,że nie daje już rady. Mdłości non stop

Widziałam gdzieś , ze się przewinął temat ale zgubiłam wątek - co z witaminami w ciąży ? Coś bierzecie oprócz kwasu foliowego ? Ja przed dość dużo ćwiczyłam i zawsze brałam k2+d3 i mg +b6 No i osobno c1000 No i dziś zapytałam lekarza o dwie piersze i stwierdził ze nie ma potrzeby... i zdziwiło mnie to.

Dziewczyny wyczytałam że zamawialiscie spodnie z h&m i mam pytanie czy normalnie wam działa strona internetowa bądź aplikacja? Bo mnie ciągle wywala i z tego i z tego nic nie mogę zrobic.

Ja biorę pregna plus i od dziś pregna DHA
Widziałam gdzieś , ze się przewinął temat ale zgubiłam wątek - co z witaminami w ciąży ? Coś bierzecie oprócz kwasu foliowego ? Ja przed dość dużo ćwiczyłam i zawsze brałam k2+d3 i mg +b6 No i osobno c1000 No i dziś zapytałam lekarza o dwie piersze i stwierdził ze nie ma potrzeby... i zdziwiło mnie to.

reklama
Biore femibion 1, po 12 tc przejde na Femibion 2 z dha

Do góry