reklama
aerdgi
Moderator
Ja chyba przed każdym USG w ciąży miałam stresa... Teraz pewnie będzie podobnie ale pierwsze przede mną jeszcze . Będzie dobrzeJutro wizyta. Dziewczyny tez macie takiego stresa? nie wiem co myslec jestem totalnie zmieszana ...
Silence85
Fanka BB :)
Za każdym razem mam stres. Ale ja już miałam usg z 11 razy. Bo ciągle coś się dzieje. 2 razy myślałam że poronilam bo tak silne krwawienia miałam.Jutro wizyta. Dziewczyny tez macie takiego stresa? nie wiem co myslec jestem totalnie zmieszana ...
U mnie wizyta za 25 minut a od godziny czas dłuży się okropnie.Jutro wizyta. Dziewczyny tez macie takiego stresa? nie wiem co myslec jestem totalnie zmieszana ...
Sarciasta
ojej to faktycznie , no u mnie cisza.. mdlosci tylko i bol piersi. A reszta nic. Co di mdlosci.. zaczynaja mnie brzydko mowiac WkuR.... ile moze bolec zoladek?! Dziewczyny ktore wisza ciagle na kiblu.. SZACUN I WSPOLCZUCIE .. mnie juz szlag trafia, choc apetytu nie brakuje..Za każdym razem mam stres. Ale ja już miałam usg z 11 razy. Bo ciągle coś się dzieje. 2 razy myślałam że poronilam bo tak silne krwawienia miałam.
Sarciasta
mocno mocno trzymam kciuki Ja jutro mam drugie Usg ale.. to bedzie decydujace czy jest serduszko itdU mnie wizyta za 25 minut a od godziny czas dłuży się okropnie.
D
doublimam
Gość
ponoć na początku ciąży to się zdarza... na pocieszenie ja przy pierwszej krwawilam, plamilam i dzidzia zdrowa Trzymam.kciuki za WasZa każdym razem mam stres. Ale ja już miałam usg z 11 razy. Bo ciągle coś się dzieje. 2 razy myślałam że poronilam bo tak silne krwawienia miałam.
D
doublimam
Gość
piękny no no też bym.chciala swoje zobaczyć bo zaczęłam sobie wkręcać, że ja nie jestem w ciąży... w poprzedniej też tak miałam aż nie zobaczyłam bobo na wizycie jak się potwierdzi to będzie dla rodziny niespodzianka na gwiazdkęTrzymam kciuki. Kochana u mnie nic nie było widać przez ponad dwa tygodnie. Nawet pęcherzyka. Było podejrzenie pozamacicznej. Na szczęście się nie potwierdziło. Wierzę że zobaczysz serduszko Zobacz załącznik 1208308
reklama
K
Katijah
Gość
GratulujęDziewczyny a i właśnie wróciłam od lekarza i serce biło . Nie wiedziałam jaka to radość a teraz chce mi się tańczyć płakać i w końcu jeść proszę o dopisanie mnie na 25 lipca