reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2021

reklama
Za każdym razem mam stres. Ale ja już miałam usg z 11 razy. Bo ciągle coś się dzieje. 2 razy myślałam że poronilam bo tak silne krwawienia miałam.
ojej to faktycznie , no u mnie cisza.. mdlosci tylko i bol piersi. A reszta nic. Co di mdlosci.. zaczynaja mnie brzydko mowiac WkuR.... ile moze bolec zoladek?! Dziewczyny ktore wisza ciagle na kiblu.. SZACUN I WSPOLCZUCIE .. mnie juz szlag trafia, choc apetytu nie brakuje..

Trzymam kciuki. Kochana u mnie nic nie było widać przez ponad dwa tygodnie. Nawet pęcherzyka. Było podejrzenie pozamacicznej. Na szczęście się nie potwierdziło. Wierzę że zobaczysz serduszko ❤️Zobacz załącznik 1208308
piękny no no:) też bym.chciala swoje zobaczyć bo zaczęłam sobie wkręcać, że ja nie jestem w ciąży... :( w poprzedniej też tak miałam aż nie zobaczyłam bobo na wizycie :) jak się potwierdzi to będzie dla rodziny niespodzianka na gwiazdkę:)

reklama
Do góry