reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2021

reklama
Cześć dziewczyny jestem tutaj nowa i zarazem przerażona sytuacja 😞 Dziś jest u mnie 5t2d robiłam beta HCG 12.11 - 167 powtórzyłam 14.11 - 377. Za chwilę wybieram się na kolejną bo od wczoraj totalnie ustały mi wszystkie objawy tzn dużo ich nie było tylko lekko bolące sutki przy dotyku oraz lekkie kłucia w macicy i jajnikach. Od wczoraj zero ... Nic kompletnie 😞 Jak u Was z tymi objawami są były ?

Cześć dziewczyny jestem tutaj nowa i zarazem przerażona sytuacja 😞 Dziś jest u mnie 5t2d robiłam beta HCG 12.11 - 167 powtórzyłam 14.11 - 377. Za chwilę wybieram się na kolejną bo od wczoraj totalnie ustały mi wszystkie objawy tzn dużo ich nie było tylko lekko bolące sutki przy dotyku oraz lekkie kłucia w macicy i jajnikach. Od wczoraj zero ... Nic kompletnie 😞 Jak u Was z tymi objawami są były ?
Wczoraj mi lekarka powiedziała ze objawy ani ich brak nie sa wyznacznikiem dobrze rozwijającej sie ciąży. Masz ładny przyrost bety. Głowa do góry.
Ja jednego dnia mam objawy a innego czuje sie bardzo dobrze i nie mam.

U mnie dzisiaj 5tc +4d i póki co to tylko boli mnie biust ( najbardziej w nocy /rano) , klucie w macicy i jajnikach bardziej odczuwałam do weekendu a póki co spokój.. Tyle tylko że bete w piątek miałam 845 , dzisiaj powtarzam wiec zobaczymy.
Też się mega martwię bo dwa lata temu poronilam w 8 tyg (zarodek nie rozwijał się od 6 tygodnia :( )
Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze ❤

Jest 5 rano a ja spać nie mogę :( już odwiedziłam rano toaletę na "karmienie bocianow" i myślę, jak przebiegnie dzisiejsza wizyta. czy wszystko bedzie dobrze ....
miłego dnia dziewczyny :) powodzenia na wizytach i badaniach :)
Ja jeszcze bocianów nie karmię, ale znów pół nocy nieprzespanej, bo jakoś nie mogłam sobie znaleźć miejsca, jak już zasnęłam obudził mnie wielki głód 🤣 Poza tym raz mi gorąco, raz zimno, mój mówi, że grzeje jak piec, aż wstawał skręcać ogrzewanie 😆
Wszystko będzie dobrze! Czekamy na info po wizycie 🙂✊
I ja Wam życzę miłego dnia!

Dziewczyny .. ja wiem ze szybko ale macie jakies w glowie imiona takie ktore wyjatkowo wam sie podobaja.. Ja tak sobie myslalam ze syn to chyba Marcel by byl.. a corka zawsze mowilam Klara bo by byla Sara (to ja) i Klara 😅
U mnie dla dziewczynki Hania, choć dzisiaj pomyślałam jeszcze o Zosi. A dla chłopca Antoś lub Wojtuś (mój brat jest Wojtek, całe życie mówiłam mamie jak paskudnie dziecko nazwała, a teraz tak mi się bardzo podoba 🤣🤣🤣), ewentualnie Staś po dziadku 🙂

reklama
Do góry