reklama
K
Katijah
Gość
Oj współczuję wymiotówA ja właśnie muszę wychodzić do pracy a pierwsze wymioty zaliczone [emoji2360] masakra [emoji24]
claudii
Fanka BB :)
Mąż kazał mi od razu iść na chorobowe jak mnie zobaczył... No ale w czwartek wizyta dopiero po niej chce powiedzieć w pracy o ciąży, pozamykać kilka spraw i dopiero potem mogę myśleć o jakimkolwiek zwolnieniu [emoji2360][emoji30]
Oj współczuję wymiotów
W domu mamy już LaureDziewczyny .. ja wiem ze szybko ale macie jakies w glowie imiona takie ktore wyjatkowo wam sie podobaja.. Ja tak sobie myslalam ze syn to chyba Marcel by byl.. a corka zawsze mowilam Klara bo by byla Sara (to ja) i Klara
Obecnie nie mamy jeszcze wytypowanych imion
Cześć dziewczyny jestem tutaj nowa i zarazem przerażona sytuacja Dziś jest u mnie 5t2d robiłam beta HCG 12.11 - 167 powtórzyłam 14.11 - 377. Za chwilę wybieram się na kolejną bo od wczoraj totalnie ustały mi wszystkie objawy tzn dużo ich nie było tylko lekko bolące sutki przy dotyku oraz lekkie kłucia w macicy i jajnikach. Od wczoraj zero ... Nic kompletnie Jak u Was z tymi objawami są były ?
Wrzosek
Wczoraj mi lekarka powiedziała ze objawy ani ich brak nie sa wyznacznikiem dobrze rozwijającej sie ciąży. Masz ładny przyrost bety. Głowa do góry.Cześć dziewczyny jestem tutaj nowa i zarazem przerażona sytuacja Dziś jest u mnie 5t2d robiłam beta HCG 12.11 - 167 powtórzyłam 14.11 - 377. Za chwilę wybieram się na kolejną bo od wczoraj totalnie ustały mi wszystkie objawy tzn dużo ich nie było tylko lekko bolące sutki przy dotyku oraz lekkie kłucia w macicy i jajnikach. Od wczoraj zero ... Nic kompletnie Jak u Was z tymi objawami są były ?
Ja jednego dnia mam objawy a innego czuje sie bardzo dobrze i nie mam.
U mnie dzisiaj 5tc +4d i póki co to tylko boli mnie biust ( najbardziej w nocy /rano) , klucie w macicy i jajnikach bardziej odczuwałam do weekendu a póki co spokój.. Tyle tylko że bete w piątek miałam 845 , dzisiaj powtarzam wiec zobaczymy.Cześć dziewczyny jestem tutaj nowa i zarazem przerażona sytuacja Dziś jest u mnie 5t2d robiłam beta HCG 12.11 - 167 powtórzyłam 14.11 - 377. Za chwilę wybieram się na kolejną bo od wczoraj totalnie ustały mi wszystkie objawy tzn dużo ich nie było tylko lekko bolące sutki przy dotyku oraz lekkie kłucia w macicy i jajnikach. Od wczoraj zero ... Nic kompletnie Jak u Was z tymi objawami są były ?
Też się mega martwię bo dwa lata temu poronilam w 8 tyg (zarodek nie rozwijał się od 6 tygodnia )
Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze ❤
Kasia03_88
Ja jeszcze bocianów nie karmię, ale znów pół nocy nieprzespanej, bo jakoś nie mogłam sobie znaleźć miejsca, jak już zasnęłam obudził mnie wielki głód Poza tym raz mi gorąco, raz zimno, mój mówi, że grzeje jak piec, aż wstawał skręcać ogrzewanieJest 5 rano a ja spać nie mogę już odwiedziłam rano toaletę na "karmienie bocianow" i myślę, jak przebiegnie dzisiejsza wizyta. czy wszystko bedzie dobrze ....
miłego dnia dziewczyny powodzenia na wizytach i badaniach
Wszystko będzie dobrze! Czekamy na info po wizycie
I ja Wam życzę miłego dnia!
Kasia03_88
U mnie dla dziewczynki Hania, choć dzisiaj pomyślałam jeszcze o Zosi. A dla chłopca Antoś lub Wojtuś (mój brat jest Wojtek, całe życie mówiłam mamie jak paskudnie dziecko nazwała, a teraz tak mi się bardzo podoba ), ewentualnie Staś po dziadkuDziewczyny .. ja wiem ze szybko ale macie jakies w glowie imiona takie ktore wyjatkowo wam sie podobaja.. Ja tak sobie myslalam ze syn to chyba Marcel by byl.. a corka zawsze mowilam Klara bo by byla Sara (to ja) i Klara
reklama