reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2021

reklama
Dziewczyny bez paniki. Dla pocieszenia. Ja mam 1 USG dopiero za dwa tygodnie 24.11. Kręgosłup w dolnej części kręgosłupa boli mnie tak.. Że chodze normalnie na masaze... Właśnie czekam..Cycki mnie jakiś specjalnie nie bolą, mdłości raz są raz nie.. Kartke o ciąży mam... Że względu na ciężka prace i komplikacje w pierwszej.. Ale nie widziałam ani prcherzyka ani serduszka.. I za to lubie między innymi Niderlandy.. ❤ w pracy wiedza i szanują mój stan.
Podbrzusze mnie boli i to w sumie tyle.. Co ma być to będzie..

Jeżeli chodzi o plemienia w poprzedniej ciąży w 5 tyg trafiłam do szpitala z krwawieniem... Ani tabletek ani nic.. Moja Liwia urodziła się w 36 tyg cała i zdrowa! Więc bądźcie dobrej myśli.

Witam wszystkie nowe 🙂🙂

Witam wszystkie przyszłe mamusie. Dzisiaj zrobiłam test i wyszła taka kreseczką jak poniżej na zdjęciu. Strasznie się boję, ponieważ w lipcu przeszłam zabieg łyżeczkowania w 10 tyg, bo ciąża zatrzymała się w okolicach 6 tyg. Mam już 11 latka w domu. Mam 38 lat, wiem stara już jestem 😉. Na betę nie idę, bo przy ostatniej ciąży rosła mi do samego zabiegu i było ponad 120 tys. Nie chcę się denerwować przyrostami, wiem, że co ma być to i tak będzie. Ale strach mnie ogarnął Paniczny. W duchu się bardzo cieszę, ale różnie to bywa. Mąż jeszcze o niczym nie wie. Teraz będę sprawdzać czy kreska ciemnieje i zapisuje się odrazu na wizytę. Ostatnia @ miałam 18 października. Pierwszy cykl po zabiegu miał 23 dni, a ten nie wiem ile by miał. Wcześniejsze trwały 24_28 dni. Czy mogę do Was dołączyć?

Załączniki

• IMG_20201109_114037.jpg
    IMG_20201109_114037.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 112
reklama
Witam wszystkie przyszłe mamusie. Dzisiaj zrobiłam test i wyszła taka kreseczką jak poniżej na zdjęciu. Strasznie się boję, ponieważ w lipcu przeszłam zabieg łyżeczkowania w 10 tyg, bo ciąża zatrzymała się w okolicach 6 tyg. Mam już 11 latka w domu. Mam 38 lat, wiem stara już jestem 😉. Na betę nie idę, bo przy ostatniej ciąży rosła mi do samego zabiegu i było ponad 120 tys. Nie chcę się denerwować przyrostami, wiem, że co ma być to i tak będzie. Ale strach mnie ogarnął Paniczny. W duchu się bardzo cieszę, ale różnie to bywa. Mąż jeszcze o niczym nie wie. Teraz będę sprawdzać czy kreska ciemnieje i zapisuje się odrazu na wizytę. Czy mogę do Was dołączyć?
Oczywiscie ze możesz dołączyć ;)

Do góry