reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2021

Cześć dziewczyny.
Również zostanę lipcowa mama🥰
Mam 22 lata, dziś wyszły mi pozytywne testesty ciążowe, odrazu poszłam na beta wynik 81.33 mlu\ml w 13 dpo. Myślicie ze to dobry wynik jak na ten dzien po owulacji ?
To moja 3 ciąże, dwie niestety poronione. Teraz jestem na lekach i jestem dobrej myśli. To moje kreseczki z dziś
Ja w 13 dpo mniej wiecej mialam betę 233 ale tak jak i twoja tak moja mieści sie w normie są dosyć duże widełki

reklama
Ja również chciałabym się przywitać. Wg aplikacji 4t3d, ptp na 9 lipca. Mam nadzieję że wszystkim nam się uda dotrwać z maluszkami do wakacji :) Mam 31 lat i to będzie moja pierwsza ciąża
IMG_20201102_155620.jpg

Jejku, tak szybciutko? Ja zastanawiała się czy nie poczekać jeszcze z tydzień, dwa. Wszystkie wyniki u mnie w normie, a chciałabym już trafić na serduszko
Ja właśnie muszę sobie badania zrobić nie wiem jakie wiec ide do ginekologa w dodatku mam bóle podbrzusza i chce wiedziec czy jest ok... Moze to i za szybko ale wolę w sumie chodzić częściej dka mojego świętego spokoju no i mam pracę fizyczna z dziećmi i w galeri handloweji chce to omówić z lekarzem 😉

Ja właśnie po wizycie jest pecherzyk ale nie ma jeszcze nic w srodku. Dziś 5 t 2 d czyli zaczął się 6 tydzień. Beta w sobotę wynosiła 8619. Kurcze martwię się... Lekarz mówi że może tak być że nie widać jesCze zarodka. Pecherzyk ma 1.24 cm.

reklama
U mnie tez tak chcieli zrobić... Dlatego idę prywatnie
Ja myślałam żeby mieszać, wizyty normalnie odbębnić na nfz a prywatnie dla siebie badania nierefundowane (m.in prenatalne i częściej usg), a jak wyjdzie to zobaczę - faktyczne bym musiała przedzwonić jak tam z terminami:oops:

Do góry