reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2021

Cześć dziewczyny! Powole sobie do Was dołączyć:)
6 dni temu (5 dni przed @) zrobilam test na którym pojawil sie cień potwierdzający ciążę. Od tego czasu zrobilam chyba 5 testów na których pieknie ciemniała kreska :) . To akurat clear blue z dziś .Zobacz załącznik 1193161

To się zgadza bo z @ wychodzi 4 + 6 :).
Termin to 30.06 albo 01.07 zależy od aplikacji.
Jestem meg. podekscytowana ale również lekko niepewna ponieważ w sierpniu dostałam krawienia w 6 tygodniu i niestety poroniłam. Mam już synka półtorej roku.
Mieszkam w UK :).
O hej Sechmet! :) razem nam tu będzie raźniej! :)
Jak najnudniejszej ciąży Ci życzę 😘

reklama
Ja biorę magne b6, szelaso i actifolin 2mg a mam kupione pregna plus i nie wiem czy brać tylko to czy pregna plus mój zestaw co biorę teraz. W poprzedniej ciąży poroniłam i na wynikach miałam zelazo tylko 24 przy normie od 80 a brałam całą ciążę pregna plus
Czy oprocz kwasu foliowego bierzecie jakieś witaminy dla kobiet w ciąży?

U mnie z objawów to zawroty głowy:( dziś w pracy było mi ciężko, ogólnie to nie mam apetytu i muszę w siebie wmuszać. Z witamin przyjmuję wit. D, magnez, folik. Na witaminy dla ciężarnych jest jeszcze czas, w pierwszej ciąży pragnę zaczęłam dopiero w drugim trymestrze na polecenie lekarza.

IMG_20201027_193423.jpg
Mój dzisiejszy w dniu spodziewanej @

Cześć dziewczyny 😉 gratulacje pozytywnych testów i rosnących bet 😁. Ja jestem po becie i w sobotę oraz w poniedziałek, przyrost 183,3% więc liczę że będzie ok 😉 to moja 3 ciąża, mam już dwóch synków 3 latka i 1,5 roczniaka. Termin z om 2.07, a jak wyjdzie zobaczymy, starszak idealnie w terminie, z młodszym musiałam mieć wcześniej wywoływany poród. Co do witamin, biorę prenatal uno i d3, bo w sierpniu miałam masakrycznie niski poziom...
Z objawów, to jedynie takie bóle podbrzusza, jak na miesiączkę, mam cichą nadzieję, że tym razem pierwszy trymest mnie tak nie wymęczy 🙈

reklama
U mnie z objawów to zawroty głowy:( dziś w pracy było mi ciężko, ogólnie to nie mam apetytu i muszę w siebie wmuszać. Z witamin przyjmuję wit. D, magnez, folik. Na witaminy dla ciężarnych jest jeszcze czas, w pierwszej ciąży pragnę zaczęłam dopiero w drugim trymestrze na polecenie lekarza.
U mnie tez z jedzeniem ciężko, obiady jeszcze ok ale jakies kanapki z wedlina to staja mi w gardle...

Do góry