reklama
Eveline.eve
Zaangażowana w BB
Hej, jak się czujecie? Znowu cisza nastała
Kurde bele, mam termin na 14 lipca, ale mam wrażenie, że moja młoda wyskoczy jeszcze na koniec czerwca. A może po prostu bardzo na to liczę Straszliwie daje mi do wiwatu, ale podobno taki jej urok, że jest bardzo ruchliwa i nic nie robi sobie z udostępnianego jej przeze mnie metrażu.
Przez całą ciążę nie wiedziałam, czym są te mityczne skurcze przepowiadające, za to od 3 dni łapią mnie takie bóle krzyża, że nie jestem w stanie się ruszać, to samo w okolicy ud. I wszystko dopadło mnie nagle, jednego dnia.
Przez całą ciążę nie wiedziałam, czym są te mityczne skurcze przepowiadające, za to od 3 dni łapią mnie takie bóle krzyża, że nie jestem w stanie się ruszać, to samo w okolicy ud. I wszystko dopadło mnie nagle, jednego dnia.
Ja zwyczajnie nie ufam mojej małej, a dodatkowo moja mama uparła się przyjechać przed porodem i mi pomóc... A to straszna panikara i wnosi tylko chaos, nic więcej. Gdybym nie była dopakowana do jej przyjazdu, a zacząłby się poród, to jestem pewna, że pogubiłaby mi połowę rzeczy podczas prób sprawdzenia, czy wszystko mam. Nie wiem, mam jakieś wrażenie, że mniej przejmuję się tym porodem niż wszyscy dookoła. Jestem oazą spokoju A jak z tym u ciebie?
Jakie ćwiczenia wykonujecie ? Ja do tej pory trochę jogi, pilatesu i oczywiście piłka!! U mnie termin na koniec lipca, do tej pory czułam się mega dobrze ale ostatnio brakuje mi sil. Powoli kończę kompletowanie wyprawki no i oczywiście chodzimy cały czas do szkoły rodzenia
reklama
Koniecznie daj znać jak wrażenia po ćwiczeniach z aniballPodobnie, nie ma co się denerwować i najlepiej unikać stresu na razie jestem spokojna, zobaczymy jak będzie z czasem dzisiaj zamówiłam aniball i mam zamiar zacząć cwiczyc, bo już chyba cała teoretyczna wiedzę przygarnęłam