Asiuniaa174
Fanka BB :)
Ja wam powiem co zawsze mowilam ze ostatnie resztki godności odebrano mi na porodowce.
![Hushed face :hushed: 😯](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f62f.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja wam powiem co zawsze mowilam ze ostatnie resztki godności odebrano mi na porodowce.
Hej, samopoczucie superHej dziewczyny, co tam u Was? Jak samopoczucie? Macie już kupione albo wybrane wózki i foteliki samochodowe?
Ahh i wózka ani fotelika nie mamy jeszcze. Szczerze mówiąc poza ciuszkami i kocykiem to nic nie mamyJeśli tak, to napiszcie proszę jakie i dlaczego wybrałyście akurat te![]()
samopoczucie różnie raz lepiej , a czasami chodzę poirytowana i zmęczona ciążą ,ogólnie to już odliczam tygodnie do porodu , co do wózka to jeszcze go nie mam , jestem teraz na etapie kupowania łóżeczka i czekam z niecierpliwością na wizytę do ginekologa którą mam 22 kwietnia , mam nadzieje że u małej jest wszystko w porządku bo teraz będę miała pewnie usg 3 trymestru to dowiem się czy mała dobrze rośnie i się rozwijaHej dziewczyny, co tam u Was? Jak samopoczucie? Macie już kupione albo wybrane wózki i foteliki samochodowe?
Hej, ja dziś czułam się jakaś osłabiona, przyćmiona i głodnaHej dziewczyny, co tam u Was? Jak samopoczucie? Macie już kupione albo wybrane wózki i foteliki samochodowe?
W jaki sposób odczuwasz czkawkę?A czy wasze maluchy też w ostatnim czasie mają dość często czkawke? Mój maluch ostatnimi dniami codziennie, czasem nawet 2-3 razy dziennie.