Dzastaoksy
Fanka BB :)
Też nie wiemto ja znowu coś przeoczyłam co to za lista ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też nie wiemto ja znowu coś przeoczyłam co to za lista ?
to ja znowu coś przeoczyłam co to za lista ?
Przez dwa dni zbierałam zapisy chętnych na zamknięte forum. Może akurat nie wchodziłyście chociaż byłam pewna że Wy akurat na liście jesteście zróbmy tak, ja już Was zapisuje więc niebawem dostaniecie zaproszenie a reszta dziewczyn proszę oznaczajcie mnie, postaram się to ogarnąć jakośTeż nie wiem
A po otwarciu nowego forum stąd się wynosicie? Ja wiem, że nie jestem super aktywna ale staram się nadrabiać. Właśnie zaczynam chorobowe, więc i czasu będzie więcej@igusiad
@Dzastaoksy
@kasienka0891
@Doma9696
@doublimam
Wysłałam prośbę o dopisanie Was także czekajcie na wiadomość w skrzynce
Nie wiem pewnie ciężko będzie pisać tu i tu jeśli jestes chętna na forum zamknięte, mogę Cię dopisaćA po otwarciu nowego forum stąd się wynosicie? Ja wiem, że nie jestem super aktywna ale staram się nadrabiać. Właśnie zaczynam chorobowe, więc i czasu będzie więcej
to poproszęNie wiem pewnie ciężko będzie pisać tu i tu jeśli jestes chętna na forum zamknięte, mogę Cię dopisać
dziękujemy możliwe, że nas nie było wtedy na forumPrzez dwa dni zbierałam zapisy chętnych na zamknięte forum. Może akurat nie wchodziłyście chociaż byłam pewna że Wy akurat na liście jesteście zróbmy tak, ja już Was zapisuje więc niebawem dostaniecie zaproszenie a reszta dziewczyn proszę oznaczajcie mnie, postaram się to ogarnąć jakoś