reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2021

Dziewczyny a jak u was z piciem wody? Ja przed ciążą miałam z tym problem ale ok 1,5L udało się wypić zawsze a teraz jest dramat. Dzisiaj może 4 szklanki max wypiłam i to albo woda z imbirem albo delikatne herbaty. Im więcej pije tym mam wrażenie mam większe mdłości i źle się czuje...
Dopiero od tego tyg mogę pić normalnie wode wcześniej mnie odrzucilo chociaż przed ciążą wypijałam po 3l. Teraz herbata z cytryną i pomarańcza królowała i kompot
Dziewczyny czy wy też macie suchość nosa i jakby zapchany ,choć kataru nie mam ? Coś stosujecie ?
Woda morska spray pomaga
A czy któraś ma też tak jakby wodnisty śluz? Ja czuję mokro idę a tam wkładka niby ok nic na niej nie widać ale mokra jakbym woda polała, możliwe że to od luteiny? Bo biorę dopochwowo 100mg 2x dziennie
Ja właśnie nie mam śluzu

reklama
Fajnie że już większość słyszała serduszka. [emoji3590] A powiedzcie mówicie już o ciąży. My na razie nikomu. Jak po usg będzie dobrze to starszemu synowi powiemy w święta.
My mówimy. I rodzinie i przyjaciołom. Ci co mają to już wiedzą. Nawet jeśli coś by się stało to nie ukryje tego przed nimi więc niech radość dzielą z nami jak najszybciej :)

reklama
Do góry