reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2021

Mnie odrzuciło od słodyczy, jak coś to słone rzeczy ale bez szczególnych smaków, No może oprócz serków topionych których normalnie nie jem a teraz miałam chęć. Do picia tylko woda, nawet po herbacie mi niedobrze, zapach kawy mdłości.
Kawy nie piłam dwa tygodnie. Wczoraj nabrała ochoty. Nareszcie mogę się rano kawy napić 😁

reklama
U mnie też wróciła chęć na kawkę, od kilku dni wypijam jedną w ciągu dnia i mam wrażenie że jakoś lepiej funkcjonuje [emoji6] nie jestem juz taka śpiąca w ciągu dnia. I lekarz wczoraj zalecił mi wypicie chociaż jednej kawy, ze względu na moje niskie ciśnienie.
Kawy nie piłam dwa tygodnie. Wczoraj nabrała ochoty. Nareszcie mogę się rano kawy napić [emoji16]

Ja się martwię w drugą stronę że mam 3 kilo na minusie [emoji30]
U mnie -3,5kg 7+1
Nie martwie sie waga, jem mniej bo mnie odrzuca od jedzenia. Z corka nie tylko mialam mdlosci, ale wymiotowalam. Schudlam wtedy 7kg. Ale od 6mies zaczelam tyc i wage odzyskalam z nawiazka ;)

Mysle, ze w duzej mierze to zasluga tego, ze na mysl o czekoladzie biora mnie wymioty, tak samo jak o rzeczach tlustych, smazonych

Ostatnia edycja:
Mnie odrzuciło od słodyczy, jak coś to słone rzeczy ale bez szczególnych smaków, No może oprócz serków topionych których normalnie nie jem a teraz miałam chęć. Do picia tylko woda, nawet po herbacie mi niedobrze, zapach kawy mdłości.
Mam dokladnie tak samo, tylko zamiast topionych jem kanapke z zoltym serem, a ze mam alergie na nabial to moja twarz wyglada tragicznie...no ale tylko na to mam smaka, to co zrobic :)

Dziewczyny od wczoraj leze, duzo spie. Dzis jakby mniej ciagna plecy i podbrzusze. Nie zauwazylam juz plamienia, mam nadzieje ze nie wroci. Modle sie o to calym sercem. Ze wszystko juz bedzie tylko dobrze
Odpisalam ponizej, ale boje sie mowic ze plamienia nie ma, bo nie wiem co bedzie wieczorem. Ogolnie malo sie ruszam dzisiaj i jestem bardzo ostrozna

U mnie -3,5kg 7+1
Nie martwie sie waga, jem mniej bo mnie odrzuca od jedzenia. Z corka nie tylko mialam mdlosci, ale wymiotowalam. Schudlam wtedy 7kg. Ale od 6mies zaczelam tyc i wage odzyskalam z nawiazka ;)

Mysle, ze w duzej mierze to zasluga tego, ze na mysl o czekoladzie biora mnie wymioty, tak samo jak o rzeczach tlustych, smazonych
U mnie też. Ale mdłości prawie minęły, więc zaczynam nadrabiać 😂

reklama
Dziewczyny dzisiaj o 17 mam teleporade z ginem z Medicoveru. Myślicie że da mi skierowanie na badania krwi te podstawowe? Dostałam od mojego gina prywatnie, ale oczywiście chce je zrobić za darmo z pakietu. Obawiam się tylko że mi powie, że najpierw się muszę pokazać w placówce/prowadzić ciążę dwutorowo a na to nie mam czasu pracując. A zaoszczędzilabym z 300zl na samych badaniach krwi które mam teraz do zrobienia ...

Do góry