reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2021

Mnie odrzuciło od słodyczy, jak coś to słone rzeczy ale bez szczególnych smaków, No może oprócz serków topionych których normalnie nie jem a teraz miałam chęć. Do picia tylko woda, nawet po herbacie mi niedobrze, zapach kawy mdłości.
Kawy nie piłam dwa tygodnie. Wczoraj nabrała ochoty. Nareszcie mogę się rano kawy napić 😁

reklama
U mnie też wróciła chęć na kawkę, od kilku dni wypijam jedną w ciągu dnia i mam wrażenie że jakoś lepiej funkcjonuje [emoji6] nie jestem juz taka śpiąca w ciągu dnia. I lekarz wczoraj zalecił mi wypicie chociaż jednej kawy, ze względu na moje niskie ciśnienie.
Kawy nie piłam dwa tygodnie. Wczoraj nabrała ochoty. Nareszcie mogę się rano kawy napić [emoji16]

Ja się martwię w drugą stronę że mam 3 kilo na minusie [emoji30]
U mnie -3,5kg 7+1
Nie martwie sie waga, jem mniej bo mnie odrzuca od jedzenia. Z corka nie tylko mialam mdlosci, ale wymiotowalam. Schudlam wtedy 7kg. Ale od 6mies zaczelam tyc i wage odzyskalam z nawiazka ;)

Mysle, ze w duzej mierze to zasluga tego, ze na mysl o czekoladzie biora mnie wymioty, tak samo jak o rzeczach tlustych, smazonych

Ostatnia edycja:
Mnie odrzuciło od słodyczy, jak coś to słone rzeczy ale bez szczególnych smaków, No może oprócz serków topionych których normalnie nie jem a teraz miałam chęć. Do picia tylko woda, nawet po herbacie mi niedobrze, zapach kawy mdłości.
Mam dokladnie tak samo, tylko zamiast topionych jem kanapke z zoltym serem, a ze mam alergie na nabial to moja twarz wyglada tragicznie...no ale tylko na to mam smaka, to co zrobic :)

Dziewczyny od wczoraj leze, duzo spie. Dzis jakby mniej ciagna plecy i podbrzusze. Nie zauwazylam juz plamienia, mam nadzieje ze nie wroci. Modle sie o to calym sercem. Ze wszystko juz bedzie tylko dobrze
Odpisalam ponizej, ale boje sie mowic ze plamienia nie ma, bo nie wiem co bedzie wieczorem. Ogolnie malo sie ruszam dzisiaj i jestem bardzo ostrozna

U mnie -3,5kg 7+1
Nie martwie sie waga, jem mniej bo mnie odrzuca od jedzenia. Z corka nie tylko mialam mdlosci, ale wymiotowalam. Schudlam wtedy 7kg. Ale od 6mies zaczelam tyc i wage odzyskalam z nawiazka ;)

Mysle, ze w duzej mierze to zasluga tego, ze na mysl o czekoladzie biora mnie wymioty, tak samo jak o rzeczach tlustych, smazonych
U mnie też. Ale mdłości prawie minęły, więc zaczynam nadrabiać 😂

reklama
Dziewczyny dzisiaj o 17 mam teleporade z ginem z Medicoveru. Myślicie że da mi skierowanie na badania krwi te podstawowe? Dostałam od mojego gina prywatnie, ale oczywiście chce je zrobić za darmo z pakietu. Obawiam się tylko że mi powie, że najpierw się muszę pokazać w placówce/prowadzić ciążę dwutorowo a na to nie mam czasu pracując. A zaoszczędzilabym z 300zl na samych badaniach krwi które mam teraz do zrobienia ...

Do góry