Hej dziewczyny Dołączę do was. Pierwszą wizytę u lekarza mam w środę (7tydzień) i trochę się boję. Od czasów starania się o dziecko wyrobiłam sobie nawyk mierzenia rano temperatury i teraz dalej mierzę, żeby się upewnić czy wszystko ok. Prawie cały czas mam powyżej 37 stopni a dzisiaj temperatura mi spadła do 36.94 Macie może jakieś doświadczenia czy taki spadek może świadczyć o nieprawidłowościach?
reklama
Kruszynka1988
Fanka BB :)
Zazdroszczę Ci [emoji6], ja myślałam , że już mi mijają te całe mdłości [emoji1785] i te [emoji2961] a tu wróciło tak znienacka... Ostatnio nie wiem na co mam ochotę , dosłownie nie wiem co zjeść , żeby nie było mi niedobrze.A mnie dalej ta ciąża oszczędza, zero zmęczenia, zero mdłości, apetyt jak zwykle, kawę piję tylko często taki "kapeć" w ustach mam
MojrAnka
Dziewczyny. Wraz ze studentami psychologii chcemy stworzyć/udostępnić narzędzia, dzięki którym każda z mam z brzuszkiem i w połogu będzie mogła zadbać o swoje emocje. Dlatego też przygotowałam całkowicie anonimową ankietę, której wypełnienie zajmuje średnio 10 minut. (jeśli udostępnisz w niej login, nikt poza mną go nie pozna)
Dlaczego to robimy? Od marca coraz więcej dziewczyn z forum zgłasza się do mnie z różnymi sytuacjami kryzysowymi ( dziękuję za zaufanie). I już wiadomo, że w sytuacji pandemii warto zadbać o samopoczucie i zdrowie psychiczne. A zależy mi ( a właściwie całej grupie, z którą pracuję), żebyś czas ciąży i połogu przeżyła możliwie jak najspokojniej.
Bardzo proszę wypełnij ankietę (nawet, jeśli czujesz się ok). Pomożesz innym mamom. Jeśli masz jakieś pytania, bądź wątpliwości - napisz do mnie. Ostatnią dużą BB ankietę wypełniło prawie 1000 osób. Liczę, że tym razem będzie podobnie. Bo w BB dziewczynach jest siła i sa najlepsze - w ciągu pierwszych 10 minut dostałam 17 ankiet Ogromnie dziękuję każdej z was za pomoc. Zdjęcie dla przykucia uwagi
P.S. A czy wy nie chcecie działu zamkniętego?
Zobacz załącznik 1208120
U mnie jest tragedia z jedzeniem obiadu. Moj mąż uwielbia mięso, a ja sie mecze, obojętne jakie jest na obiad. Myślałam, ze z ryba będzie lepiej ale nic z tego, próbowałam piersc z kaczki to samo.
Poza tym potwierdzam tak jak wczesniej dziewczyny pisały pomarańcze, mandarynki, jabłka mogę jeść bez ograniczeń. Do tego bułki z żółtym serem.
Ja pracuje jeszcze ale po pracy jestem tak zmęczona i senna, ze nie jestem w stanie prawie nic zrobić.
Ja to samo, z żółtym serem i majonezem Oprócz tego jak większość tu na forum cytrusy tonami.
MojrAnka
Wątek zamknięty jak najbardziej już pora.Dziewczyny. Wraz ze studentami psychologii chcemy stworzyć/udostępnić narzędzia, dzięki którym każda z mam z brzuszkiem i w połogu będzie mogła zadbać o swoje emocje. Dlatego też przygotowałam całkowicie anonimową ankietę, której wypełnienie zajmuje średnio 10 minut. (jeśli udostępnisz w niej login, nikt poza mną go nie pozna)
Dlaczego to robimy? Od marca coraz więcej dziewczyn z forum zgłasza się do mnie z różnymi sytuacjami kryzysowymi ( dziękuję za zaufanie). I już wiadomo, że w sytuacji pandemii warto zadbać o samopoczucie i zdrowie psychiczne. A zależy mi ( a właściwie całej grupie, z którą pracuję), żebyś czas ciąży i połogu przeżyła możliwie jak najspokojniej.
Bardzo proszę wypełnij ankietę (nawet, jeśli czujesz się ok). Pomożesz innym mamom. Jeśli masz jakieś pytania, bądź wątpliwości - napisz do mnie. Ostatnią dużą BB ankietę wypełniło prawie 1000 osób. Liczę, że tym razem będzie podobnie. Bo w BB dziewczynach jest siła i sa najlepsze - w ciągu pierwszych 10 minut dostałam 17 ankiet Ogromnie dziękuję każdej z was za pomoc. Zdjęcie dla przykucia uwagi
P.S. A czy wy nie chcecie działu zamkniętego?
Zobacz załącznik 1208120
Proponuję, aby @lady87, która utworzyła ten wątek, sporządziła listę, na którą wpiszą się osoby chętne na wątek prywatny.
Sechmet
Ja mam faze na kanapki wlasnie z serem, albo z pasztetem warzywnym, banany i jabłka. Kiedyś jadłam jedno jabłko na miesiąc, a teraz 4 dziennie.Ja to samo, z żółtym serem i majonezem Oprócz tego jak większość tu na forum cytrusy tonami.
Ogólnie ja nie gotuje jedzenia Polskiego często, a jak już to zazwyczaj kotlety..
W zeszłym tygodniu miałam non stop ochotę na nasze jedzenie a jak je już ugotowałam to dwie łyżki i ochota przeszła...
Mam w lodówce prawie cały gar fasolki.. ochoty na nią brak!
Sechmet
Wątek zamknięty bardzo chętnie! Wszyscy wtedy jakoś bardziej się otwierają i zbliżają do siebie..Wątek zamknięty jak najbardziej już pora.
Proponuję, aby @lady87, która utworzyła ten wątek, sporządziła listę, na którą wpiszą się osoby chętne na wątek prywatny.
G
guest-1672688487
Gość
Pijesz duzo wody? Mnie nerki bola jak malo wypije.Dzisiaj mam ciut więcej energii. Choć bolą mnie okolice nerek, czuje kłucie w sutkach i ból piersi. zaczęły mi puchnąć kostki w poprzedniej ciąży miałam tak na końcu. I tak bardzo mnie wszystko denerwuj nie czuje magii świąt... Czuje zmęczenie i rozdrażnienie. Jak u Was z samopoczuciem? Jak przygotowania do świąt ?
Ja póki co nie zaczelam jeszcze przygotowan do świat, musze zacząć prezenty ogarniac
MojrAnka
To prawda, dlatego ważne jest, aby były tam tylko osoby, które się aktywnie udzielają i „dają coś od siebie”, a nie tylko czytają jak dobrą książkę. Tym bardziej, że z doświadczenia wiem, że potem pisze się tam dużo prywatnych i bardzo osobistych rzeczy.Wątek zamknięty bardzo chętnie! Wszyscy wtedy jakoś bardziej się otwierają i zbliżają do siebie..
G
guest-1672688487
Gość
Wiem, ze pozniej tez mozna zrobić selekcje i ewentualnie usunac osoby, ktore nic nie piszą.To prawda, dlatego ważne jest, aby były tam tylko osoby, które się aktywnie udzielają i „dają coś od siebie”, a nie tylko czytają jak dobrą książkę. Tym bardziej, że z doświadczenia wiem, że potem pisze się tam dużo prywatnych i bardzo osobistych rzeczy.
reklama