Honka30
Fanka BB :)
A ja mam 7+6 i mam termin na 12.07 czy termin jest też zależny od długości cyklu czy o co chodzi??U mnie wg aplikacji 8+3 czyli 9 tc . Termin na 10.07
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja mam 7+6 i mam termin na 12.07 czy termin jest też zależny od długości cyklu czy o co chodzi??U mnie wg aplikacji 8+3 czyli 9 tc . Termin na 10.07
I to prawda ja ta 2500 co ważyła to bardzo ciężko rodziłam, bo biedna utknęła w kanale i nie miała siły ja już też. Zaczęło tętno jej spadać i musieli kleszczami ja wyciągać a dodam że nie mogłam wtedy przeć i weź tu przy partych nie przyjJa rodziłam SN dokładnie 37+0 dwóch synów stąd ta waga... jeden 2650g drugi 2780g. Trzeciego (średniego) urodziłam CC że względu że się nie obrucił 38+5 3100g gdybym dociągła do 40 tygodnia pewnie były by grubo ponad 3kg . Z doświadczenia i tego co położna mówiła dziecko 2500 rodzi się gorzej niż np 3200 bo jest słabe i nie ma odruchu "wyślizgiwania" się i czeka bezczynnie aż go sama wypchniesz i rzeczywiście z pierwszym synem było ciężko :/ z trzecim na trzecim skurczu 2 etap porodu 3minuty z hakiem
Mi moja gin powiedziała, że teraz już nie wydaje się zaświadczeń o ciąży.Dziewczyny, a dostałyście jakieś zaświadczenie do pracodawcy o ciąży? Bo u mnie położna w systemie tylko odchaczyla, I w sumie nie wiem czy wystarczy tylko powiedzieć
Wiesz to było coś takiego że z prawego jajnika jajeczko przyciąga czy wręcz sprzyja plemnikom x ale pewnie to zabobonypłeć zależy tylko i wyłącznie od plemika który zapłodni żeński czy męski jajniki nie mają na to wpływu
To samo było u mnie tętno już było 45 i lekarz krzyczy vacum!! Jak to dziadostwo zobaczyłam to się tak zawziełam że za jednym partym urodziłam. Myślałam że mi mózg uszami wystrzeli ale się udało... naczynka popekały mi na całej twarzy w gałkach i cały dekold... wyglądałam jak zoombieI to prawda ja ta 2500 co ważyła to bardzo ciężko rodziłam, bo biedna utknęła w kanale i nie miała siły ja już też. Zaczęło tętno jej spadać i musieli kleszczami ja wyciągać a dodam że nie mogłam wtedy przeć i weź tu przy partych nie przyj
Ja zamówiłam na allegro takie związywane w pasie spodnie dresowe i cygaretki również wiązane w pasie i parę sukienek luźniejszych.Chwaliłam wczoraj rzeczy z hm mama, dziś chciałam zamówić sobie leginsy bo ciążowe mam ze starych jedne i chyba na jakości przez 2 lata spadli. Te moje to 95% bawełna a teraz 50% bawełna 40% wiskoza a reszta elastan [emoji19]
No też mnie to dziwi, bo ginekolog zapytał przy zapisie czy mam regularne cykle ale nie zapytał ile trwaA ja mam 7+6 i mam termin na 12.07 czy termin jest też zależny od długości cyklu czy o co chodzi??
Noo ja też a moja. Mała miała głowę jak kosmita, 6 pkt tylko dostała i nie płakała dopiero po chwili... MasakraTo samo było u mnie tętno już było 45 i lekarz krzyczy vacum!! Jak to dziadostwo zobaczyłam to się tak zawziełam że za jednym partym urodziłam. Myślałam że mi mózg uszami wystrzeli ale się udało... naczynka popekały mi na całej twarzy w gałkach i cały dekold... wyglądałam jak zoombie
A jaki rozmiar brałaś? Też bym zamówiłaJa zamówiłam na allegro takie związywane w pasie spodnie dresowe i cygaretki również wiązane w pasie i parę sukienek luźniejszych.
SPODNIE DRESOWE LAMPAS TAŚMA HAPPY Szare Czarne 36
Kup teraz na Allegro.pl za 29,99 zł - SPODNIE DRESOWE LAMPAS TAŚMA HAPPY Szare Czarne 36 (8903337537). Allegro.pl - Radość zakupów i bezpieczeństwo dzięki Programowi Ochrony Kupujących!allegro.pl
KOBIECE SPODNIE Cygaretki Super Wygodne Taśma S/M
Kup teraz na Allegro.pl za 59,99 zł - KOBIECE SPODNIE Cygaretki Super Wygodne Taśma S/M (9810281754). Allegro.pl - Radość zakupów i bezpieczeństwo dzięki Programowi Ochrony Kupujących!allegro.pl
Kupiłam kiedyś taką fajną sportowa sukienkę u nich i z jakości jestem zadowolona mam nadzieję , że te spodnie też mnie nie zawiodą.
Ja OM miałam 5.10 cykle 28 dni termin 12.07 i pokrywa się z terminem USGNo też mnie to dziwi, bo ginekolog zapytał przy zapisie czy mam regularne cykle ale nie zapytał ile trwa