K
Katijah
Gość
Też nie wiemPowiedzcie mi dziewczyny jak dzisiaj mam 5t1d to jestem w 5 czy 6 tyg? Wiem głupie pytanie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też nie wiemPowiedzcie mi dziewczyny jak dzisiaj mam 5t1d to jestem w 5 czy 6 tyg? Wiem głupie pytanie
Mojemu dziś się śniło, że ogląda zdjęcia z usg a tam trojaczki.
Kurde ja się martwię, dziś cycek jeden jakby nie boli.... Nie mam mdłości, nie bolą mnie jajniki ani podbrzusze.... Wariuje
Cieszę ale porównuję do poprzednich a tam już mdłości, odrzucenie od kawy dlatego się martwię ech.Ciesz się, ja tydzień czasu mdłości od rana do wieczora. Jestem tym zmęczona i cholernie zła. W menu tylko tosty z plastrem sera. Wczoraj jeszcze zjadłam frytki z piekarnika. Nic innego mi nie podchodzi.
Rozpoczęłaś 6 tydzieńPowiedzcie mi dziewczyny jak dzisiaj mam 5t1d to jestem w 5 czy 6 tyg? Wiem głupie pytanie
Weszlas w szosty tydzien ciazy, aktualnie masz 5 tydz i 1 dzienPowiedzcie mi dziewczyny jak dzisiaj mam 5t1d to jestem w 5 czy 6 tyg? Wiem głupie pytanie
Ja ostatnio nie miałam już żadnego bólu w podbrzuszu, cycki też przestały boleć, mdłości jakieś takie leciutkie no i stres czy aby na pewno wszystko ok, ale byłam na wizycie i wszystko dobrze, serduszko jest. Od wczoraj znowu pobolewa mnie brzuch, mdłości wróciły no to teraz stres, że brzuch boli i czemu no masakra. Do końca ciąży zwariuje a to moja pierwszaMojemu dziś się śniło, że ogląda zdjęcia z usg a tam trojaczki.
Kurde ja się martwię, dziś cycek jeden jakby nie boli.... Nie mam mdłości, nie bolą mnie jajniki ani podbrzusze.... Wariuje
Nie ma głupich pytańPowiedzcie mi dziewczyny jak dzisiaj mam 5t1d to jestem w 5 czy 6 tyg? Wiem głupie pytanie
Oooo! U mnie w menu też królują teraz tosty z serem, jedyne co jem z apetytemCiesz się, ja tydzień czasu mdłości od rana do wieczora. Jestem tym zmęczona i cholernie zła. W menu tylko tosty z plastrem sera. Wczoraj jeszcze zjadłam frytki z piekarnika. Nic innego mi nie podchodzi.
Pamiętam w poprzednich ciążach tamtum Rosa używałam jak miałam problemy z moczem ale czy to nie wycofali?
Powiedzcie mi dziewczyny jak dzisiaj mam 5t1d to jestem w 5 czy 6 tyg? Wiem głupie pytanie