ana_banana
Fanka BB :)
Ja mam nadzieję że drugi trymestr będzie dla nas lepszy i będzie się można cieszyć rosnącym brzuszkiem .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hahhaa ja w pracy na przerwach tez jadlam jak jablka jeszcze nie wiedzialam cos w tym jest !Prenatal uno a od drugiego trymestru prenatal Duo, witamina D, magnez
Ja też na pomidory!! Już przed testem jadłam je jak jabłka to mąż się śmiał że w ciąży z córką też na początku jadłam pomidory jak szalona. Właśnie chyba pójdę zjeść
Spokojnie. Może chodziło o to, że pierwsza wizyta. Poza tym.ze zwolnieniami to zależy od lekarza i jego przekonań w sumie. Jeden da od razu a drugi nie. Nie ma się co martwić na zapas.A ja tak sie zastanawiam.. Pani nic mi nie powoedziala , na zwolnienie tez tak srednio zareagowala. Powiedzialam jej ze pracuje w zakladzie w ktorym jest 700 osob, dzwigam i mam chemia to Pani czy moga mi zmienic stanowisko.. okej ale u mnie jest masa przypadkow, wszyscy chodza kaszla prychaja.. Kazala tylko brac te witaminy ktore biore ( prenatal uno) nie zlecila zadnych badan... i tak sobie mysle ze w sumie to nie wiem co myslec czy tak jest zawsze? Czy od razu wysylaja na wyniki czy jak?
Mnie też Flo źle liczy inne kalkulatory ciąży podają taki sam ale inny wynik niż Flo...Całkiem zgłupiałam zastanawiałam się czemu źle napisałam bo liczyłam przecież no i skoro jest zaraz po terminie @a cykle krótkie to jasne że 4 nie 5 a tu co...? Flo mi coś źle liczy
Ja też na pewno będę miała ale też boję się o insulinę.Ja jutro robię krzywą cukrową i jestem pewna wyniku, więc wczoraj zrobiłam już research na stronach i grupach poświęconym cukrzycy ciążowej. Nie wiem jak się zabiorę za tą dietę, przeraża mnie to. Nie wiem czy sama sobie układać czy może kupić dietę od dietetyka..
w godzine chyba zdarzyl sie wchlonac... ale CHYBADziewczyny myślicie, że jak wymiotowalam godzinę po wzięciu leku (letrox) to zdążył się wchłonąć? Czy raczej poszedł do toalety razem z kromką chleba?