reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2021

reklama
Hej, mi się dzisiaj śniło, że ktoś mi się wkrada do domu. Było to tak realistyczne, że się obudziłam i zastanawiałam czy to prawda [emoji28] i serio słyszałam jakieś odgłosy a to mój kot przesuwał swoją miskę z żarciem [emoji2360] oczywiście już nie zasnęłam...
Cześć dziewczyny.
Jakie ja dziś sny miałam o zębach [emoji85]

reklama
O ludu jak ja sie na wieczór zle czulam. Mąż kupil wedline ktora w końcu mi podeszla wiec mowie dawaj.. ;) najpiere dwie kanapki o 18, pozniej o 20 mowie zrob mi jeszcze dwie. Jak mnie potem zlapaly mdlosci, to chyba tak to jeszcze nie mialam. W glowie mi sie w dodatku krecilo. Nie wiem czy to przez ta wedline 😒 i scielo mnie tak z nog ze 21 a ja juz spalam, bez sil bylam.

Do góry