reklama
Sarciasta
Fanka BB :)
ja tylko sie dowiedzialam ze jestem w ciazy od razu umowilam sie na teleporade i poszlam na zwolnienie z tym ze ja pracuje fizycznie w zakladzie gdzie jest okolo 700 osob dzwigam szyby i pracuje z chemia dodatkowo mam hashimoto wiec nie chcialam ryzykowac. Narazie zwykle do wtorku a od wtorku moze ginekolog juz podciagnie pod ciaze .. no wlasnie jak to jest?
Dzastaoksy
Jak tylko na teście pojawiły się dwie kreski wzięłam tydzień zwolnienia od rodzinnego. Od wczoraj gin wypisał ciążowe ale zapytał jakie chce bo jak stwierdził, że póki co wszystko jest na dobrej drodze to jest to bardzo wczesna ciąża i wszystko może się zdarzyć, a po wypisaniu takiego zwolnienia wszyscy będą wiedzieć. Tylko skomentowalam, że nawet jakby miało nastąpić najgorsze to przecież nikogo nie zabiłam i nikomu nic do tego. Przez siedzenie cały miesiąc na 80% może bym z głodu nie umarła ale fajnie też by nie było.ja tylko sie dowiedzialam ze jestem w ciazy od razu umowilam sie na teleporade i poszlam na zwolnienie z tym ze ja pracuje fizycznie w zakladzie gdzie jest okolo 700 osob dzwigam szyby i pracuje z chemia dodatkowo mam hashimoto wiec nie chcialam ryzykowac. Narazie zwykle do wtorku a od wtorku moze ginekolog juz podciagnie pod ciaze .. no wlasnie jak to jest?
G
guest-1713165905
Gość
Powiem wam że im bliżej wieczora to takie mdłości mnie nachodzą.. aż boje się ich wykąpać bo mi tak nie dobrze
Sarciasta
o no i super , mi tez nie zalezy na tym zeby nikt nie wiedzial no trudno zdarzaja sie w zyciu rozne sytuacje a w dzisiejszych czasach nikogo nie stac na to zeby dostawac 80% pensji. Niby nic ale zawsze. No to fajnie czyli jest taka mozliwosc zeby dostac od razu to super bo kolezanki pytalam mowi ze dopiero w 8 czy 9 tyg dostala ciazowe.Jak tylko na teście pojawiły się dwie kreski wzięłam tydzień zwolnienia od rodzinnego. Od wczoraj gin wypisał ciążowe ale zapytał jakie chce bo jak stwierdził, że póki co wszystko jest na dobrej drodze to jest to bardzo wczesna ciąża i wszystko może się zdarzyć, a po wypisaniu takiego zwolnienia wszyscy będą wiedzieć. Tylko skomentowalam, że nawet jakby miało nastąpić najgorsze to przecież nikogo nie zabiłam i nikomu nic do tego. Przez siedzenie cały miesiąc na 80% może bym z głodu nie umarła ale fajnie też by nie było.
Dzastaoksy
Na pewno to zależy przede wszystkim od lekarza a i od tego czy idziesz prywatnie czy na fundusz. Ten na fundusz może marudzić. Ja chodzę prywatnie.o no i super , mi tez nie zalezy na tym zeby nikt nie wiedzial no trudno zdarzaja sie w zyciu rozne sytuacje a w dzisiejszych czasach nikogo nie stac na to zeby dostawac 80% pensji. Niby nic ale zawsze. No to fajnie czyli jest taka mozliwosc zeby dostac od razu to super bo kolezanki pytalam mowi ze dopiero w 8 czy 9 tyg dostala ciazowe.
Sarciasta
Ja mam lekarza w salusie no niby jest prywatny . Mam poprostu pakiet z pracy i mam za darmo. Fajna mloda babeczka zobaczymy.Na pewno to zależy przede wszystkim od lekarza a i od tego czy idziesz prywatnie czy na fundusz. Ten na fundusz może marudzić. Ja chodzę prywatnie.
K
Katijah
Gość
Jezuuu nie mogę spać, też macie takie ciężkie noce?
ana_banana
Ja tak mam, wieczorem padam razem z dzieciakami a potem się budzę po godzinie i do rana problem .Jezuuu nie mogę spać, też macie takie ciężkie noce?
reklama