martina86
Fanka BB :)
WHO?Boziu, cóż to za bzdura :/ Skąd taka informacja, bo aż mnie to zaciekawiło?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
WHO?Boziu, cóż to za bzdura :/ Skąd taka informacja, bo aż mnie to zaciekawiło?
To ja widzę że wg Who granicą jest 6 Mc.
Przecież rozmawiamy o rozszerzaniu diety,a nie o czasie karmieniaTo ja widzę że wg Who granicą jest 6 Mc.
Podalas minimalny czas kp,a nie informacje na temat rozszerzania diety,która zaczyna się od 6 mca. WHO mówi,że mleko to podstawa diety do roku,a pozostale posilki to uzupelnienie tej diety. Nie wiem,czemu takie oburzenie Każdy i tak decyduje sam,jak żywi dziecko.To ja widzę że wg Who granicą jest 6 Mc.
wiadomo, ze dzieci sa rozne ale jesli chetnie zjada posilek to w czym problem? degustcja to jak ? dac 2 lyzeczki i nawet jak chetne kontynuowac nie dac wiecej bo musi mleko ?
z tym sie nie zgodze.
dziecko chyba bardziej haha ...moj synek, czasem zje owoce reszty nie akceptuje, gdyby jadl to bym dawala porcje. mleko dostaje kiedy chce,kp.Jak chętnie je to tylko sie cieszyć, rodzic decyduje co, dziecko ile
dziecko chyba bardziej haha ...moj synek, czasem zje owoce reszty nie akceptuje, gdyby jadl to bym dawala porcje. mleko dostaje kiedy chce,kp.
W samo sedno Arona. Też uważam tak samo. Czyli moje dziecko powinno tylko posmakować zupki czy owoców, bo do ukończenia pierwszego roku nie powinny one stanowić posiłku?wiadomo, ze dzieci sa rozne ale jesli chetnie zjada posilek to w czym problem? degustcja to jak ? dac 2 lyzeczki i nawet jak chetne kontynuowac nie dac wiecej bo musi mleko ?
z tym sie nie zgodze.
Ja się nie oburza. Tylko po co pisać takie głupoty.Przecież rozmawiamy o rozszerzaniu diety,a nie o czasie karmienia
Podalas minimalny czas kp,a nie informacje na temat rozszerzania diety,która zaczyna się od 6 mca. WHO mówi,że mleko to podstawa diety do roku,a pozostale posilki to uzupelnienie tej diety. Nie wiem,czemu takie oburzenie Każdy i tak decyduje sam,jak żywi dziecko.