MumToBe ;)
Fanka BB :)
My też na samym cycu lecimy [emoji6] Emilka 16 skończyła 5 miesięcy i mamy 7 kg. W sobotę lecimy do Polski na święta i po powrocie zamierzam wprowadzać "nowości". Też nie chciałam żeby rozszerzanie diety kojarzyła z wielkimi zmianami, nowe miejsce, nowi ludzie.... Na spokojnie zaczniemy od stycznia.U mnie też cycek dostępny całodobowo przez co jest brak regularnosci w jedzeniu, pocieszylas mnie myślałam, że tylko moje tak ma.
Michaś skończył 5 miesięcy 12go i jeszcze jest na samej piersi zamierzam podać mu marchewkę jak radzicie bo faktycznie ten kleik fatalny w smaku, będę go używać jako dodatek. Kaszki u nas w sklepie są tylko smakowe a nie chce mu jeszcze określać pierwszego nowego smaku jako coś słodkiego.
Po świętach wrócimy z pl i zaczniemy rozszerzać dietę teraz jest katar przez co wielkie marudzenie do tego skok i jeszcze będziemy w trasie więc nie chce by pierwsze jedzonko kojarzył z takim słabym okresem.
Czy któraś z Was jeszcze nie rozszerza diety swojemu dziecku? Czy jestem ostatnia?
Ostatnia edycja: