Napisalam privTak, tak. Ja bardzo chetnie
Maly spi - jest sukces. Rano 1:40, pozniej 3h bez przerwy w Tuliku. I niedawno zrobilam taki test: nakarmilam go, najadl sie w 10 minut i znow ziewanie. Probowalam troche rozbudzic, ale ziewanie na calego i klejace sie oczka, stwierdzilam nie bede walczyc z natura ale tym razem nie wkladalam w Tulika. Przytulilam, tak lezelismy i zaczal przysypiac. Po kilku minutach jak zwykle pobudka. zlapalam go reka za lapki, tak delikatnie przyciskajac do cialka zeby niezbyt latwo mogl nimi ruszyc i zadzialalo! Spal tak godzine! Moze przypadek, ale wydaje mi sie ze to to.
reklama
Yulie
Zaangażowana w BB
Oby tak juz zostalo moze to byl po prostu skok jakisA moja właśnie pospałem 3,5 godziny. W szoku byłem. Tak bez żadnych zabiegów ani niczego specjalnego. Ale nadeszła ulewa, więc to mógł być powod[emoji6]
MumToBe ;)
Fanka BB :)
Dostałyśmy Daktarin w żelu.A co za specyfik zostaliście?
Bo my też właśnie się uporalysmy z plesniawkami.
A czy twoj Szkrab miał problemy z jedzeniem przez pleśniawki? Już sama nie wiem co myśleć [emoji47] a może moje dziecko się po prostu najada w te 10 minut. Ssie bardzo intensywnie. Pieluchy też brudzi często... ehhhh te początki [emoji21]
ani_anita
Może się najadać, im starsze, tym efektywniej ssie.Dostałyśmy Daktarin w żelu.
A czy twoj Szkrab miał problemy z jedzeniem przez pleśniawki? Już sama nie wiem co myśleć [emoji47] a może moje dziecko się po prostu najada w te 10 minut. Ssie bardzo intensywnie. Pieluchy też brudzi często... ehhhh te początki [emoji21]
Margana
Oj miło by bylo[emoji6]Oby tak juz zostalo moze to byl po prostu skok jakis
Margana
W tym pierwszym dniu trochę gorzej ssała. To może być powód. Ale może też się nakazać w 10 min. Różnie dzieci jedzą. Jak przybiera to bym się nie zastanawiała.Dostałyśmy Daktarin w żelu.
reklama
Karoolka
Ja również jestem chętna@Yulie @Jola92 @sheerah24 @JustMe55 proponuję poniedziałek około 13tej. Okolice do ustalenia. Preferujecie spacer, kawę, czy obiad?
Podziel się: