reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Tak, tak. Ja bardzo chetnie :)

Maly spi - jest sukces. Rano 1:40, pozniej 3h bez przerwy w Tuliku. I niedawno zrobilam taki test: nakarmilam go, najadl sie w 10 minut i znow ziewanie. Probowalam troche rozbudzic, ale ziewanie na calego i klejace sie oczka, stwierdzilam nie bede walczyc z natura :) ale tym razem nie wkladalam w Tulika. Przytulilam, tak lezelismy i zaczal przysypiac. Po kilku minutach jak zwykle pobudka. zlapalam go reka za lapki, tak delikatnie przyciskajac do cialka zeby niezbyt latwo mogl nimi ruszyc i zadzialalo! Spal tak godzine! Moze przypadek, ale wydaje mi sie ze to to.
Napisalam priv

reklama
A co za specyfik zostaliście?
Bo my też właśnie się uporalysmy z plesniawkami.
Dostałyśmy Daktarin w żelu.
A czy twoj Szkrab miał problemy z jedzeniem przez pleśniawki? Już sama nie wiem co myśleć [emoji47] a może moje dziecko się po prostu najada w te 10 minut. Ssie bardzo intensywnie. Pieluchy też brudzi często... ehhhh te początki [emoji21]

A czy twoj Szkrab miał problemy z jedzeniem przez pleśniawki? Już sama nie wiem co myśleć [emoji47] a może moje dziecko się po prostu najada w te 10 minut. Ssie bardzo intensywnie. Pieluchy też brudzi często... ehhhh te początki [emoji21]
Może się najadać, im starsze, tym efektywniej ssie.

W tym pierwszym dniu trochę gorzej ssała. To może być powód. Ale może też się nakazać w 10 min. Różnie dzieci jedzą. Jak przybiera to bym się nie zastanawiała.

reklama
Do góry