reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Tak, tak. Ja bardzo chetnie :)

Maly spi - jest sukces. Rano 1:40, pozniej 3h bez przerwy w Tuliku. I niedawno zrobilam taki test: nakarmilam go, najadl sie w 10 minut i znow ziewanie. Probowalam troche rozbudzic, ale ziewanie na calego i klejace sie oczka, stwierdzilam nie bede walczyc z natura :) ale tym razem nie wkladalam w Tulika. Przytulilam, tak lezelismy i zaczal przysypiac. Po kilku minutach jak zwykle pobudka. zlapalam go reka za lapki, tak delikatnie przyciskajac do cialka zeby niezbyt latwo mogl nimi ruszyc i zadzialalo! Spal tak godzine! Moze przypadek, ale wydaje mi sie ze to to.
Napisalam priv

reklama
A co za specyfik zostaliście?
Bo my też właśnie się uporalysmy z plesniawkami.
Dostałyśmy Daktarin w żelu.
A czy twoj Szkrab miał problemy z jedzeniem przez pleśniawki? Już sama nie wiem co myśleć [emoji47] a może moje dziecko się po prostu najada w te 10 minut. Ssie bardzo intensywnie. Pieluchy też brudzi często... ehhhh te początki [emoji21]

A czy twoj Szkrab miał problemy z jedzeniem przez pleśniawki? Już sama nie wiem co myśleć [emoji47] a może moje dziecko się po prostu najada w te 10 minut. Ssie bardzo intensywnie. Pieluchy też brudzi często... ehhhh te początki [emoji21]
Może się najadać, im starsze, tym efektywniej ssie.

W tym pierwszym dniu trochę gorzej ssała. To może być powód. Ale może też się nakazać w 10 min. Różnie dzieci jedzą. Jak przybiera to bym się nie zastanawiała.

reklama
Do góry