arona
Fanka BB :)
fajna waga , moj podobnie wazy ...a ona juz ma 2 miesiace ?Wazy 4630 ostatnio slabiej przybiera bo ja znowu muszę walczyc o laktacje
podwoila chyba co ?
a z laktacja co sie dzieje ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
fajna waga , moj podobnie wazy ...a ona juz ma 2 miesiace ?Wazy 4630 ostatnio slabiej przybiera bo ja znowu muszę walczyc o laktacje
O to fajnie, bezproblemowe dziecko Ci sie trafilo[emoji3]Dzieki dziewczyny:*
U nas leci , Blanka rosnie ja zakochana w niej na zabój . Poza tym ciagle spi . Noce przesypia praktycznie cale
To tak jak moja[emoji53]Zazdroszczę tego spania. Moja w nocy jako tako ale w dzień nic
Moja też chce jeść co 2h [emoji85]Zazdroszcze, Ja chodze jak zombie bo malutka sie budzi co 2 godz na karmienie.
moj tylko czasem co 2 godz zwykle wisi bez przerwyMoja też chce jeść co 2h [emoji85]
Moja w nocy co 2h w dzień też potrafi co chwilę [emoji33]moj tylko czasem co 2 godz zwykle wisi bez przerwy
biedactwa glodne bardzoMoja w nocy co 2h w dzień też potrafi co chwilę [emoji33]
U mnie to samo!Moja w nocy co 2h w dzień też potrafi co chwilę [emoji33]
Moja Mała też ulewa, pediatra kazała zrobić klin w łóżeczku z ręcznika. Kupiliśmy taka poduszkę ze spadkiem, żeby główka była pod kątem 30 stopni. Czy to coś pomogło? Sama nie wiem. U nas raczej pomógł smoczek Kalinka cały czas wisiała na piersi niekoniecznie będąc głodna i przejadala się przez co bardzo ulewala. Pediatra twierdzi, że smoczek nie ma nic do tego. Zauważyłam tez,ze jak w nocy nie biorę jej do odbicia to nie ulewa, a jak tylko biorę do odbicia to jej się rzadko odbija ale często zaraz po tym ma czkawke i zdarza się że jak ja odloze to uleje.Dobry dzień!
Ja dzisiaj ide z Blanka do lekarza bo strasznie mi ulewa od jakiegos czasu.. ma ktoras podobny problem?