reklama
Kura Babci Dany?też mam,ale wole na leżąco karmić
![]()
Tak dokładnie. Ja używam za każdym razem
Madlen, trzymam kciuki zeby sie poprawilo...
U nas dzisiaj nadal powtorka z rozrywki... Tak zmeczony ze az placze na zmiane z ziewaniem. Zasypia na kilka minut w porywach do 5(!) i znow pobudka i to samo w kolko. Przetrzepalam chyba pol internetu i (odpukac) spi od 50 minut! nie wiem czy to zasluga tej metody, czy po prostu wreszcie padl ze zmeczenia, ale spi. Probowalyscie tej metody 5s?
Link do: Metoda 5S: jaka jest metoda na płaczące dziecko, którą stworzył Harvey Karp
Owinelam ciasno, z nozkami na krzyz, wlaczylam szumienie z apki w tel, dalam smoka, przytulilam, pobujalam i zasnal w pol minuty i nadal spi! Troche mialam wyrzuty sumienia owijajac w taki upal, ale mam nadzieje ze sie nie zapoci, mam lekki otulacz.
Wydaje mi sie, ze to odruch moro nie daje mu spac i wybudza za kazdym razem.
Jeszcze pokropilam mu swoim mlekiem na wkladke laktacyjna i polozylam kolo glowki. Moze to glupie, ale probowalam wszystkiego [emoji1]
Mój mega lubi przytulać się do tetrowki której używamy przy karmieniu, wiec coś w tym jest [emoji4]
U nas właśnie dość hardcoreowa noc, młody co chwila wybudzał sie z płaczem, spał na mnie lub na tacie, nieodkladalny... poza tym mega nerwy przy piersi, od razu płacz i szarpanie... masakra. Nigdy wcześniej tak nie robił :/
arona
Fanka BB :)
pisz co u ciebie , jak sie macie ???Czesc , mozna powrócić?![]()
fajnie , ze jestes!
Onaszczesliwa2018
No hej! No jasne , że można. Martwilysmy się o Ciebie! Jak się macie?Czesc , mozna powrócić?![]()
Margana
Moja tez przy tetrowce karmieniowej[emoji3]Mój mega lubi przytulać się do tetrowki której używamy przy karmieniu, wiec coś w tym jest [emoji4]
U nas właśnie dość hardcoreowa noc, młody co chwila wybudzał sie z płaczem, spał na mnie lub na tacie, nieodkladalny... poza tym mega nerwy przy piersi, od razu płacz i szarpanie... masakra. Nigdy wcześniej tak nie robił :/
Margana
Jasne[emoji5] Co u Was?Czesc , mozna powrócić?![]()
Yulie
Zaangażowana w BB
Dziewczyny,używa któraś silikonowych nakładek? Bo ja zaczęłam,jak miałam mega poranione sutki i używam do teraz.Wyczytałam jednak, że to nie jest dobre rozwiązanie.Mam się martwić? Czy olac sprawę,skoro dziecko mi ładnie przybiera?
Ja uzywam na poczatku karmienia jak mam duze cisnienie
Jak tam u was?Czesc , mozna powrócić?![]()
Powiedzcie mi prosze, jesli wasze dzieci w nocy spia dluzej niz 3h, nie macie problemow z piersiami? Moj wczoraj spal bez przerwy przez 4h i jak sie obudzil to mialam tak twarde piersi, ze myslalam ze wybuchna... To sie unormuje? W ciagu dnia jak je co 2-3h jest ok, ale czesto je tez duzo czesciej, wiec wydaje mi sie ze mam przez to lekka nadprodukcje... A szczerze nie chce mi sie odciagac laktatorem jesli nie ma takiej potrzeby, bo mam wrazenie ze mi to powoduje wieksza laktacje...
W nd bylismy na grillu i nie karmilam go przez 5h (mialam odciagniete do butelki) i myslalam, ze umre. Piersi jak kamienie... Wrocilam do domu, od razu usiadlam do laktatora bo bol straszny i sciagnelam w pare minut cala butle... Chyba nie tak powinno byc?
Ostatnia edycja:
reklama
ani_anita
Może skok rozwojowy?Mój mega lubi przytulać się do tetrowki której używamy przy karmieniu, wiec coś w tym jest [emoji4]
Podziel się: