arona
Fanka BB :)
najpierw dac to odciagniete, w miedzyczasie odciagac to pod cisnieniem i wtedy jeszcze piersNiby tak, tylko zanim ja odciagne cokolwiek to on sobie zedrze gardlo...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
najpierw dac to odciagniete, w miedzyczasie odciagac to pod cisnieniem i wtedy jeszcze piersNiby tak, tylko zanim ja odciagne cokolwiek to on sobie zedrze gardlo...
A to ze swoim tobołem nie powinnam tak źle wyglądać
A jeszcze takie pytanko...myslicie ze moge wstawic się w szpitalu dopiero na wieczór? Czy raczej lepiej do poludnia? Do 13 wyrobie się z ktg i ginekologiem dopiero...a wolalabym jeszcze wrocic na spokojnie do domu i mlodego ogarnąć, na spokojnie zameldować się ok. 19 tam...
Dziewczyny zaczynam sie troszkę martwić moja mała nie robiła kupy od 15 godz wczoraj co dwie godz się budzi i chce jeść 90ml 120 ml.czasem myślicie ze to nie za dużo juz sama niewiem każdy mówi co innego żeby jej tyle nie dawać powinna co 3 godz jeść inni zeby dawać jej herbatke pije ale to nie pomaga
Mała piję mm bo mi sie pokarm przepalił i kazali dawać herbatkę albo wodę między kamieniemmalena164, nie dawaj nic innego dziecku jak tylko mleko, takiego dziecka się nie dopaja. A co do kupki kurcze nie mam pojęcia
Ok dzięki poczekam do jutra karmię mm mała tylko jak sie obudzi po np 2 godz pycha rączki do buzi mlaska jak pielucha leży obok to pcha do budz tak jak by dziecko nie jadło z 2 dni i jak jej nie dam mleka to płacz nic jej nie uspokoi tylko mleko i tez boję sie zeby nie przekarmic jej Chodz dziś w nocy spała prawie 5 godzA karmisz piersia?? Czy sztucznym ?
Jeżeli piersia to pije ile chce jeżeli sztucznym to może raz wypić mniej raz więcej ale co około 3 godz żeby się nie przejadła jeżeli wola szybciej pic to dopajaj woda ale tylko przy sztucznym
Co do kupy moj nie robił 4 dni w aptece kupiłam coś takiego nie podrażnia jelit i nie uzależnia to lek pediatryczny bezpieczny dla dzieci od urodzenia po zaaplikowaniu zrobił od razu 4 pampersy kupy
Poczekaj do jutra ewentualnie bo na sztucznym może nie robić codziennie a na cycku niby do 7 dni chciaz uważam ze to dużo i gdzieś ta kupa musi się odkładać Zobacz załącznik 884303Zobacz załącznik 884304Zobacz załącznik 884305
Nie wydaje mi sie ze można przekarmic dziecko. Moja tez tak miała i położna mówiła ze to skok rozwojowy i skoro jest głodna to zeby karmić.Ok dzięki poczekam do jutra karmię mm mała tylko jak sie obudzi po np 2 godz pycha rączki do buzi mlaska jak pielucha leży obok to pcha do budz tak jak by dziecko nie jadło z 2 dni i jak jej nie dam mleka to płacz nic jej nie uspokoi tylko mleko i tez boję sie zeby nie przekarmic jej Chodz dziś w nocy spała prawie 5 godz
Ile kropelek stosujesz? ,ja to dawałam synkowi ale już nie pamiętam chyba 2x po 3 kropelki@Veraska a dzwoniłaś do niej?
Ja wyszłam we czwartek a była u nas w piątek. Dziś drugi raz była.
Nikoś pięknie przybrał, w piątek ważył 3500 gram dziś 3700 gram
ze złotych myśli- wpadła do nas dziś ciotka z wujkiem na kawę. On słynie z głupiego gadania i nie wyparzonej gęby ale dzisiaj to mnie uraził i mi się przykro zrobiło. Bo powiedział- o na was też 500+ działa, bo już w drugiej ciąży jesteś głupota ale dotknęła mnie...
na brzuszek i ogólnie stosujemy probiotyk
kochana do mnie chodziła przez 2 tyg codziennie he ale tez dawała mi zastrzyki i moze dlatego tak chodziłaDziewczyny ile miałyście wizyt położnej w domu? U mnie była już 3 razy i na 4 się zapowiedziała, jestem trochę w szoku bo u znajomych to zazwyczaj po raz... Coś się zmieniło czy po prostu mają wątpliwości co do mojej opieki nad dzieckiem
Mm nie powinno sie karmic vzesciej niz co 3 godziny, bo mozna przekarmic.Dziewczyny zaczynam sie troszkę martwić moja mała nie robiła kupy od 15 godz wczoraj co dwie godz się budzi i chce jeść 90ml 120 ml.czasem myślicie ze to nie za dużo juz sama niewiem każdy mówi co innego żeby jej tyle nie dawać powinna co 3 godz jeść inni zeby dawać jej herbatke pije ale to nie pomaga