Lipcowa mamusia
Fanka BB :)
TakiJaki to antybiotyk?
Na kazdym bedzie napisane ostroznie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
TakiJaki to antybiotyk?
Na kazdym bedzie napisane ostroznie.
To mozesz spokojnie karmic. To jest antybiotyk bezpieczny dla kobiet w ciazy i przy karmieniu piersia. Tylko dawaj dziecku probiotyk.Augmentin
Napewno?To mozesz spokojnie karmic. To jest antybiotyk bezpieczny dla kobiet w ciazy i przy karmieniu piersia. Tylko dawaj dziecku probiotyk.
Jak w zeszłym roku miałam anginę powiedziałam lekarce, że jestem w 2 fazie cyklu i nie zabezpieczalam się to też dała mi ten antybiotyk mówiąc, że nawet gdybym była z ciąży to nic się nie stanie. Na szczęście nie byłam, ale chyba tak jest jak Margana mówi.Napewno?
Jestem z forum listopadowego, ale z zawodu technik farmacji.
Wiesz co, skoro daja go w ciazy i nie szkodzi to przy karmieniu tum bardziej. Ja go bralam przy starszej corce i w ciazy i w trakcie karmienia.Napewno?
Oki dziekuje[emoji4]Wiesz co, skoro daja go w ciazy i nie szkodzi to przy karmieniu tum bardziej. Ja go bralam przy starszej corce i w ciazy i w trakcie karmienia.
Poza tym mleko z piersi chroni dziecko przed zarazeniem sie od ciebie.
Ale zrobisz jak uwazasz. Nie namawiam.
GratulacjeGratulacje