E
Ewka34
Gość
Hyhy dzieje sie powoliAle super dziewczyny! tyle nas juz rozpakowanych!!! GRATULACJE
Az z ciekawosci wejde sobie na sierpniowki, moze tam tez juz cos powoli sie dzieje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hyhy dzieje sie powoliAle super dziewczyny! tyle nas juz rozpakowanych!!! GRATULACJE
Az z ciekawosci wejde sobie na sierpniowki, moze tam tez juz cos powoli sie dzieje
Mikołaj 3700 i 55 cm. Kocham go!Zobacz załącznik 880227
A tak w ogole, to moze pod koniec lipca, jak juz wszystkie sie rozpakujemy (mam nadzieje ) i poznamy troche te nasze dzieci, moze jakas kawa, spacer? Warto korzystac z pogody Chetnie sie pisze gdzies w Wawie jesli ktoras ma czas i ochote? Ja mam tylko jednego brzdaca - nowka sztuka i w zasadzie w Warszawie nie mam zadnej rodziny, wiec jestem baaardzo dyspozycyjna i niestety dosyc samotna...
Heh, zabrzmialo jak oferta matrymonialna lol
Jaka cudna Zosia. GratulujęBardzo dawno się tu nie udzielaliśmy. Mamy nadzieję , że jeszcze ktoś nas choć trochę pamięta. [emoji4]
Tak więc 12.07.18 o godz. 16.10 na świat przyszła nasza kochana córeczka Zosia [emoji7][emoji7] niestety poród musiał się zakończyć CC ze względu na brak postępu w porodzie . Co oczywiście po wszystkim bardzo nas ucieszyło ponieważ nasze słoneczko było obwiazene pępowina wokół szyi i nóżki [emoji20] ale wszystko dobrze się skończyło , a maleństwo jest całe i zdrowe.
Ważyła 2930g i mierzyła 53 cm [emoji8] i dostaliśmy 10/10 pkt [emoji4]
Nasze 10 dniowe szczęście kochane [emoji173]️[emoji173]️Zobacz załącznik 880155Zobacz załącznik 880156
Gratulacje.Mikołaj 3700 i 55 cm. Kocham go!Zobacz załącznik 880227
Gratulacje. Niech się zdrowo chowaNikodem 3200 55 cm 22.07.18 9.00Zobacz załącznik 880228
no czop odszedl krwawy po 5 i plamienia sa wiec lekarz stwierdzil ze powinna buc kwestia kilku kilkumastu godzin .Wiec dziadek zabral dziadek starszaki .a ja sie relaksuje przysypiam i czekamy na mocne skurcze.jezeli brat wezmie przyklad ze starszskow to i tak w nocy pewnie sie urodziZapraszam do sierpniowek [emoji23][emoji23] zartuje
Mojej tez sie nie spieszy myslalam ze zostane lipcowka,niby bole itd a tu nic.. niby mam termin na 6 sierpnia.. core rodzilam w 39 tyg teraz mam 38+4
gratulacje przegonilyscie mnie z kicia mam nadzieje ze moj ruszy wnocyMikołaj 3700 i 55 cm. Kocham go!Zobacz załącznik 880227
no to ci sie szybko rozwinelo a ja czekam od tej 5 rano i skurcze lekkie sie uspokoily i miej regularneA ja się pochwalę wypadł mi kawał czopa z bordowa nitka i było trochę wodznistego sluzu zabarwionego na brązowo [emoji3] wkoncu coś rusza obym nie urodziła 25lipca