O kurcze trzymam kciuki. Ja wciąż czekam czy mi się coś rozbujadzwonilam do lekarki podpadka z krwawieniem zaraz jedziemy na IP sprawdzic malego i przeplywy
reklama
Bardzo dawno się tu nie udzielaliśmy. Mamy nadzieję , że jeszcze ktoś nas choć trochę pamięta. [emoji4]
Tak więc 12.07.18 o godz. 16.10 na świat przyszła nasza kochana córeczka Zosia [emoji7][emoji7] niestety poród musiał się zakończyć CC ze względu na brak postępu w porodzie . Co oczywiście po wszystkim bardzo nas ucieszyło ponieważ nasze słoneczko było obwiazene pępowina wokół szyi i nóżki [emoji20] ale wszystko dobrze się skończyło , a maleństwo jest całe i zdrowe.
Ważyła 2930g i mierzyła 53 cm [emoji8] i dostaliśmy 10/10 pkt [emoji4]
Nasze 10 dniowe szczęście kochane [emoji173]️[emoji173]️Zobacz załącznik 880155Zobacz załącznik 880156
Gratulacje!!
No dziewczyny widzę ze coś się mocno rusza...
U nas pierwsza noc w domu- No i w szpitalu zdecydowanie było spokojniej tak naprawdę od 1 do 5 maraton z karmieniem, zmiana pieluch, czkawka itp.
Ostatnia edycja:
zaczarowanaKicia
Fanka BB :)
Małgosia87
Fanka BB :)
pCos ponad 20zl maz mi wlasnie kupilNo masakra ja wlasnie z askota z laktatorem wrocilam i bede walczyc. Do tego ten wspomagacz o ktorym posalas, herbatka bocianek i 3l wody dziennie minimum...rozaniec w reke i oby pomoglo
Podczytuję was, jestem mamusia styczniowa. Też miałam ogromne problemy z kp, wspomagalam się f......erem i laktatorem, do 2 miesiąca młody wisiał na cycu non stop, okazało się że to wedzidelko przyrosniete, pojechaliśmy do chirurga, który mu je podciąl i problem z kp mamy za sobą teraz karmię 5/10 minut. Warto powalczyć o kp trzymam za was kciuki !U mnie tez leci samo, co nie zmienia faktu, ze mleka malo[emoji53]
E
Ewka34
Gość
Haha mnie tez boli boli i nic a z bolu mam doscPowodzenia! Jak Wy to robicie, że zaczynacie tak po prostu rodzić, a mnie boli i boli i nic
E
Ewka34
Gość
Zapraszam do sierpniowek [emoji23][emoji23] zartujeDzis termin z usg .Mojemu sie tak nie spieszy zeobawiam sie ze tu ostatnia zostane
Mojej tez sie nie spieszy myslalam ze zostane lipcowka,niby bole itd a tu nic.. niby mam termin na 6 sierpnia.. core rodzilam w 39 tyg teraz mam 38+4
reklama
Podziel się: