reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczyny co to jest, czuje jak bym lekko siusiała, spodenki aż zmoczyłam, teraz się to trochę uspokoiło ale co jakiś czas takie jakby sączenie jest. Nie chce panikować i lecieć na pogotowie, żeby zaraz wrócić do domu, czy może Mikołaj mi tak na pęcherz uciska, że mocz samoistnie leci?

Może ci się wody sączą mi tak się robiło
Mokre przezroczyste i bezzapachowe lepiej sprawdź ja nie wiedziałam i okazało się ze nie mam już wod płodowych

reklama
Są właśnie bezbarwne i bez zapachu, czyli na pogotowie jechać?

Sączenie wod tylko usg może wychwycić zrobia ci napewno test
Tylko ja nie wiedziałam i po 5 dniach dopiero jak do szpitala się przyjmowałam i zrobili usg to wyszło ze nie mam już wod
Jeżeli dziś ci się to zrobiło to może na usg jeszcze nie widać wtedy trzeba kontrolować co 2 dzień usg i mierzyc ile ich jest

reklama
Jak dojechałam do szpitala to już zaczęło mi po nogach cieknąć, rozwarcie na 1 palec także czeka mnie noc w szpitalu i prawdopodobnie jutro poród. Bardzo się boje. Trzymajcie kciuki za mnie.
[emoji110][emoji110][emoji110]
Nie bój się, będzie dobrze [emoji110]

Do góry