Margana
Fanka BB :)
Powiem Ci, ze w s pitalu jak bylam to chyba malo ktora mama nie dokarmiala. Ciagle widzialam jakas z laktatorem albo butelka.Kurna Ty tez?? Jakies fatum z tym karmieniem...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powiem Ci, ze w s pitalu jak bylam to chyba malo ktora mama nie dokarmiala. Ciagle widzialam jakas z laktatorem albo butelka.Kurna Ty tez?? Jakies fatum z tym karmieniem...
No mnie tez to denerwuje.karmiąc piersią nigdy nie wiadomo ile dziecko zjadło to jest najgorsze dla mnie
Raczej tak[emoji3]Dziewczyny czop śluzowy mi chyba wypada, taka galaretka jakby ze śluzem czy to to?
Pomijając czas jedzenia, to zawsze można skorzystać z wagi - mama tak kiedyś robiła - dziecko na wagę przed jedzeniem i zaraz po, orientacyjnie będzie wiadomo [emoji6]karmiąc piersią nigdy nie wiadomo ile dziecko zjadło to jest najgorsze dla mnie
No mnie tez to denerwuje.
No wlasnie ponoc pieluszki swiadcza o tym czy dxiecko prawodlowo je. I oczywiscie przyrost wagi.Moja jak skonczy to wypluwa piers, ale ile zjadla to nie mam pojecia. Na szczescie przybiera na wadze i czesto robi kupy/siku takze chyba jej wystarcza, tak twierdzi polozna przynajmniej.
Dziękuję [emoji4]Lipcowa mamusia sliczny.
Dziewczyny dacie mi dostep do tego zamknietego? Wrzucila bym jakies zdjecia bo tu nie lubie dawac..jak macie cos przeciwko to luz
To zycze powodzenia!Cos ponad 20zl maz mi wlasnie kupilNo masakra ja wlasnie z askota z laktatorem wrocilam i bede walczyc. Do tego ten wspomagacz o ktorym posalas, herbatka bocianek i 3l wody dziennie minimum...rozaniec w reke i oby pomoglo [emoji6]