Lipcowa mamusia
Fanka BB :)
A tak żeby czasem jak bd gorsze nocki to ja się kimnela a tata raz butle dał hehe [emoji12]A do czego potrzebujesz?
Sent from my SM-J320FN using Forum BabyBoom mobile app
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A tak żeby czasem jak bd gorsze nocki to ja się kimnela a tata raz butle dał hehe [emoji12]A do czego potrzebujesz?
DziekiArdo na pewno a czy inny to nie wiem
Chętnie oddam swój bo jak z cysterny nawala mi hehe[emoji6]A u mnie cycki puste...nie wiem co sie stalo.
Ponoc jest w ktorejs dobie kryzys laktacyjny. Powinno sie wtedy z dzieckiem polozyc na caly dzien i przystawiac.A u mnie cycki puste...nie wiem co sie stalo.
A no to spokojnie reczny wystarczy[emoji4]A tak żeby czasem jak bd gorsze nocki to ja się kimnela a tata raz butle dał hehe [emoji12]
Sent from my SM-J320FN using Forum BabyBoom mobile app
Tez przygarne[emoji6]Chętnie oddam swój bo jak z cysterny nawala mi hehe[emoji6]
Ależ proszę bardzo ja mam tyle że ze mnie sika azTez przygarne[emoji6]
Zazdroszcze[emoji20]Ależ proszę bardzo ja mam tyle że ze mnie sika az
U nas są niebieskie i rozowe pudełka. Jeden z oddzialu noworodkowego, drugi z poporodowego czy jakoś tak. Duzo fajnych testerów i gazetekMiłe są takie prezenty my dostaniemy jakąś paczuszkę ze szpitala- Bociania paczka - wraz z dokumentami wypisowymi Mama otrzymuje drobny upominek od naszego Szpitala.