Ja mam inteligentny podgrzewacz z Aventa i butelki też Avent NaturalGratulacje dla wszystkich mamusiek
Czy możecie polecić jakiś podgrzewacz do butelek i butelki?
Chyba będę musiała dokarmiać malutka.
reklama
Lipcowa mamusia
Fanka BB :)
Gratki kochana [emoji7]Dziś o 13:00 na świat przyszedł Antoś moj kochany synuś
3140g 54cm poród 2 godz nie było az takiej tragedii
Ja już śmigam i jestem mega głodna [emoji23]
Margana
Ah...cos niby ruszylo, ale generalnie tragedia[emoji53]Margana jak z karmieniem? Cos ruszylo?
Nie jestem stworzona ani do cuazy, ani do rodzenia, ani do karmienia[emoji53]
Też bym tak zrobiła, może by to małą wykurzylo. Ale sił mi brak [emoji20]. Chwilami mam takie myśli, że jednak CC jest lepsze bo przynajmniej człowiek wie na kiedy się nastawić, a nie czeka i czeka.@Karla88 gratulacje
Ja sobie dziś takie manewry urządziłam, że ledwo żyje, a brzuch jak kamień. Załatwienia, zakupy, obiad, gar lecza. Od 7dmej rano teraz sie dopiero położyłam. Jutro czeka mnie robienie pulpetów z kilograma mięsa jeszcze sprzedanie i jestem gotowa
zaczarowanaKicia
Zgadzam sie z Tobą my jesteśmy jak wielkie niewiadome [emoji39] możemy tylko liczyć że w lipcu urodziny a i tak szansa są 50/50 już mam dość tego chciałabym żeby mi małego wyciagneli nie mam sil wszystko mnie wkurza najbardzie to szukanie objawów poroduTeż bym tak zrobiła, może by to małą wykurzylo. Ale sił mi brak [emoji20]. Chwilami mam takie myśli, że jednak CC jest lepsze bo przynajmniej człowiek wie na kiedy się nastawić, a nie czeka i czeka.
willou
Tez ostatnio myślę ze lepiej bylo by miec cc...Też bym tak zrobiła, może by to małą wykurzylo. Ale sił mi brak [emoji20]. Chwilami mam takie myśli, że jednak CC jest lepsze bo przynajmniej człowiek wie na kiedy się nastawić, a nie czeka i czeka.
Ciaza piękny stan, ale od kiedy jestem gotowa na poród a tu ani widu ani slychu tylko takie podchody to po prostu mnie to męczy...w dodatku mam stracha ze jak juz mnie złapie to będę gdzieś z dala od domu bo przecież nic się nie dzieje poki co więc spacery,na ktg busami czy pociągiem..
Mojej siostry tesciowa ostatnio mi opowiadała, ma trzech synów i pierwszego urodzila w domu,drugiego na schodach przed szpitalem a dopiero z trzecim udalo się dotrzeć do szpitala i tam urodzic
Renfrii
To oczekiwanie jest najgorsze, zwłaszcza jak to się przeciąga, ja chodzę cały czas jak osa, bo już pragnę urodzić! Brzuch mam wielki jak balon, ciężko mi, proszę codziennie Mikołaja żeby wyszedł dla mamusi ale on nie chce słuchać ;(Zgadzam sie z Tobą my jesteśmy jak wielkie niewiadome [emoji39] możemy tylko liczyć że w lipcu urodziny a i tak szansa są 50/50 już mam dość tego chciałabym żeby mi małego wyciagneli nie mam sil wszystko mnie wkurza najbardzie to szukanie objawów porodu
Danutka1234
Zaangażowana w BB
Trzymam kciuki za Was dziewczyny. A my niestety się naswietlamy od 22. A dzisiaj w planach miało być wyjście . Pewnie nas nie wypuszcza .
reklama
Znam to doskonale. Z Maksiem byliśmy tydzień w szpitalu po porodzieTrzymam kciuki za Was dziewczyny. A my niestety się naswietlamy od 22. A dzisiaj w planach miało być wyjście . Pewnie nas nie wypuszcza .
Podziel się: