reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
ja sie zrazilam z pepco po jednym dwoch praniach dramat .wole lidlowe i oczwiscie smyk ( taniej w internecie ) i h&m
To zależy. Czasem rzeczywiście jest tak jak mówisz, a czasem są fajne rzeczy. W każdym razie po rozmiarze 56 nie spodziewam się, że będą potrzebne więcej niż 3-4 prania, więc za takie grosze i tak warto.

Nie chce na razie z małym jeździc komunikacja.. Nie czuje aż takiej potrzeby żeby tam jechać :) wolę brać go do parku :)
nie no teraz to oczywiste troche pozniej ja tez zTomciem planuje park Grabiszynski i Poludniowy dla urozmaicenia starszakom ale od jesieni planuje juz jakis fitness dla mam z dziecmi i sambe w chustach ,eh jaki Kubanczyk we Wrocku prowadzi

ja sie zrazilam z pepco po jednym dwoch praniach dramat .wole lidlowe i oczwiscie smyk ( taniej w internecie ) i h&m
W pepco roznej jakosci sa te ciuszki. Niektore faktycznie po jednym praniu sie mechaca, ale niektore sa na prawde bardzo fajne. Poza tym do przedszkola to szkoda wiecej kasy wydawac[emoji6]

nie no teraz to oczywiste troche pozniej ja tez zTomciem planuje park Grabiszynski i Poludniowy dla urozmaicenia starszakom ale od jesieni planuje juz jakis fitness dla mam z dziecmi i sambe w chustach ,eh jaki Kubanczyk we Wrocku prowadzi
Też chętnie na coś pochodzę żeby się w domu nie zastać :)

ja jestem dziś tak słaba, że ledwo żyje. Cudem ogarnęłam mieszkanie tak z grubsza. Jak się położyłam o 3ciej tak się obudziłam o 6 stej... Dostałam już meila, że materac i ochraniacz już wysłany :D
Ja od 3 dni jestem taka slaba, ze nawet nie mam sily sie umyc[emoji53] No fatalna ta koncowka[emoji20]

reklama
No ja mam termon na czwartek. A jak nie urodze to w poniedzialek mam sie zglosic do szpitala. A Ty na kiedy? No i gdzie sie wybierasz? Bo ja na Brochow.
no ja z usg 22 lipca ale w czwartek mam ostatnia wizyte u lekarki na borowskiej i modle sie zeby powiedzieli ze te bolesne przepowiadajace zadzialaly i moge isc na porodowke chcislabym borowska lub kaminskiego ale jak sledze halo gdzie rodzic to przepelnione porodowki i odsylaja

Do góry