ciagle nie moge nadziwic sie jak takie cuda sie w nas mieszcza
Właśnie chciałam napisać że co jedno dziecko to słodsze... cudowne są!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ciagle nie moge nadziwic sie jak takie cuda sie w nas mieszcza
Hej dziewczyny!
Dziś o 6:44 przyszła na świat nasza córeczka. O 00:40 odeszły mi wody, pojechaliśmy od razu do szpitala bo nie wiedzieliśmy czy jest ułożona głowa w dół, ale jak sie okazało była.
Hej dziewczyny!
Dziś o 6:44 przyszła na świat nasza córeczka. O 00:40 odeszły mi wody, pojechaliśmy od razu do szpitala bo nie wiedzieliśmy czy jest ułożona głowa w dół, ale jak sie okazało była.
Gratulacje [emoji16][emoji16][emoji16] ciotki czekają na zdjęcia kolejnego OkruszkaHej dziewczyny!
Śliczne [emoji7] [emoji106]Dziś ciąg dalszy szycia w oczekiwaniu na skurcze
Zobacz załącznik 873319 Zobacz załącznik 873320 Zobacz załącznik 873321
Kochane daje znać ;* Dziś przywitaliśmy nasze słońce - miała być indukcję od rana a o 7.13 niespodzianka i wody same odeszły i zaczęły się po pół godziny mega skurcze. O 12.42 powitaliśmy naszego syna 3400 g, 56 cm, w 38+1. Póki co jest aniołem i śpi głównie Zobacz załącznik 873462
Jakie śliczne [emoji7][emoji7][emoji7]Gratulacje dla wszystkich nowych mam! Dużo miłości wam życzę. I snu.
oto moje okruszki. po lewej Koral po prawej Ellin. Już mają prawie 3 tygodnie.
Dobrze, że masz już to za sobą [emoji106]Gratulacje wszystkim i samych przespanych nocy zycze!
Ja wlasnie po ostatniej wizycie. Szyjki juz prawie nie ma. Dr twierdzi ze nie przenosimy na pewno. Ze jak na jej oko to jakies 3 dni / max tydzien i bedziemy rozpakowani wiec czekamy
Rozwod wczoraj 10min trwal i juz po. Mega milo bylo musze przyznac
[emoji110][emoji110][emoji110]Dziewczyny trzymajcie mocno kciuki idziemy na cesarke mało wód mamy