Czesc. Obyscie wszystkie urodzily bezbolesnie
Dzieci cudne [emoji7]
To skoro tutaj tak dzieciowo to i moja Zobacz załącznik 873831
Galadriela, do zjedzenia!! [emoji7][emoji7]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czesc. Obyscie wszystkie urodzily bezbolesnie
Dzieci cudne [emoji7]
Śliczne KruszynkiGratulacje dla wszystkich nowych mam! Dużo miłości wam życzę. I snu.
oto moje okruszki. po lewej Koral po prawej Ellin. Już mają prawie 3 tygodnie.
@peszek ,a Ty będziesz miała cc w ujastku?Bo coś kojarzę,jak pisałaś.Ja tam byłam na dniach otwartych i mówili,że po cc mama przez 2 godziny jest w sali ścisłego nadzoru i w tym czasie ojciec kanguruje@JustMe55 z tego co nam na szkole rodzenia mówili, to idzie po plecach do ramienia/ barku ten "wenflon" ( w sensie przyklejają w tym miejscu) i potem tak wprowadzają kolejne dawki znieczulenia.
@Galadriela, dziękuje za wyjaśnienie
Tylko powiedz mi jeszcze jedno. Skoro ja leże, to kto dzieckiem się zajmuje? Gdzie ono jest? Ile ja jestem na sali intensywnego nadzoru? Mężu będzie mógł Małego kangurować?
dzień dobry
chciałam swoją torbę spakować, ale muszę poczekać na torbę bo się okazało, że jest u teściów. Bo przy cc lepsze będą dwie małe niż jedna wielka- tak to wymyśliliśmy
Śliczności [emoji7]Pozdrawiamy ciocie [emoji173]️Zobacz załącznik 873791
Jak Aniołek [emoji16][emoji16]Czesc. Obyscie wszystkie urodzily bezbolesnie
Dzieci cudne [emoji7]
Jak błogo śpiCzesc. Obyscie wszystkie urodzily bezbolesnie
Dzieci cudne [emoji7]
Śliczny maluszekPozdrawiamy ciocie [emoji173]️Zobacz załącznik 873791
ciagle nie moge nadziwic sie jak takie cuda sie w nas mieszczaCzesc. Obyscie wszystkie urodzily bezbolesnie
Dzieci cudne [emoji7]
Jaka ślicznotka i jak sobie słodko śpi [emoji7][emoji7]Czesc. Obyscie wszystkie urodzily bezbolesnie
Dzieci cudne [emoji7]
Ale sliczna !Czesc. Obyscie wszystkie urodzily bezbolesnie
Dzieci cudne [emoji7]